Чудо од дете! Чудо од менаџер!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ja imam plan da go utepam debeliov i da sitnam 100 kila mast .. 50 den kilo mi se isplati

jas ne znam shto ima topikov na temava so lichnosta za koja se diskutira zaednichko. Ili zborot menagjer vo makedonija se upotrebuva vo megjuvreme i za prodavachite na karpuzi, mada tie menagjiraat (organiziraat, kontroliraat, mislat ekonomski)...shto menagjira ovaj kitov..od daleku da go vidish kje mislish lampion se trkala

Koga bev pred nekoj mesec neshto fativ niz listanjeto na TV kanalite so tipov ama kratko. Posle edno pola minuta slushanje sho muabet mu izleguva prodolziv so listanjeto..ne mozeshe R da ja izgovori dobro a i akcentot na govorot otkrivashe deka e homo...mislam sexual ne sapiens, poshto od izgledot i bundata od salo na nego nemoze da se vidi dali e nekoj odmrznat neandartalec ili sapiens...

sepak mislam deka na nekoj nachin kako pojava donesuva neshto za opshtestvoto...ne e ist kako drugite, mada ne e od taa sorta koja bi pojavile opsht interes...ednostaven papagal a za toa chudo ne mozev vo tie 30tina sekundi da potvrdam. Ne bea prekratki tuku predolgi...

imashe edna tema niz forumov za toj Tabakovski...gledam dosta slichnosti..dali sega se raboti za edna ista lichnost ili bliznaci ili neshto drugo..paraleli ima mnogu..

imat menagjerov internet stranica barem seir da si napram vaka po nedela..

sepak se ushte ne svakjam shto menager e(vodach, direktor).

И што ви донесува? Исполнување на животот? ДО толку ли ви е досадно бе деца па треба Бојан да ви донесе исполнување на животот? Греој живи :cry:

па таквите луѓе ни даваат причина да се гордееме со себе, а и за сеир интересни :)

Тема од 17 страни, а незнам за шо се распраа. Ќе ми објасни некој у кратки црти оти не планирам да читам.

vardarce напиша:
Тема од 17 страни, а незнам за шо се распраа. Ќе ми објасни некој у кратки црти оти не планирам да читам.
Се зборува за популарниот Бојан 13.

мислам дека овај е вистинскиот чоек за мене. Па да ми го дат има да го тепам 24 сати без престан ќе го масакрирам и ке биди најизмачената личност во историјата.

ДА ЖИВЕАТ ДЕБИЛИТЕ на ЧЕЛО СО БОЈАНЧЕ 13

И бидејќи дефинитивно темава не служи за ништо и се гледа дека луѓево немаат друга работа и коментираат затоа што не ги засега, би сакал да ви соопштам дека темава од овој момент е под :locked:

P.S. Занимавајте се со поинтересни и со поконструктивни работи.

Благодарам, фала, пријатно.

Маце, не ни расипувај забава.
Сепак, ова е форум за сеир!

:pos:

Да имаме барем некого да пцуеме на раат... Ќе ја отклучиш темата?:se_ molam

eve go nenashminkan

papagal+bugarski.jpg

мн голем дебил е овој бојан жими се мн голем кретен е немам зборови

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back