Chuck

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Ја симнав вчера и немав време да ја гледам. Сега едвај чекам да си појдам дома и да ја гледам :) Викате интересна беше? :)

Јас да си кажам впечатоци. Завршувам со втора сезона - првата подобра беше. Многу подобар хумор, памтам дека на првата се смеев, а сега одвај. Се некои излитени фори кои нема серија во која ги нема. Друго, Чак во првата сезона беше баш аматер, врска немаше од saving the day, во секоја епизода правеше клучни грешки, а во втора сезона сам се снаоѓа, никогаш не греши. Не е реално (не дека е реална серијава). Како и да е, продолжувам да ја гледам.

Јас да си кажам впечатоци. Завршувам со втора сезона - првата подобра беше. Многу подобар хумор, памтам дека на првата се смеев, а сега одвај. Се некои излитени фори кои нема серија во која ги нема. Друго, Чак во првата сезона беше баш аматер, врска немаше од saving the day, во секоја епизода правеше клучни грешки, а во втора сезона сам се снаоѓа, никогаш не греши. Не е реално (не дека е реална серијава). Како и да е, продолжувам да ја гледам.

Епа сега реално гледано неможе засекогаш да остане торко. Мораше еднаш да порасне и он, да станува малку по малку шпион. Можеби малку поранија со тоа оти почнаа уште одма во втората сезона. Требаше тука и таму да прави по некоја грешка, ама јасно беше дека нема повеќе да прави грешки.

Ако продолжи хуморов во четвртава сезона, каков што беше во првава епизода има да биде супер сезонава. Ќе биде добра и приказнава
со потрагата по мајка му, а и со оглед на тоа дека Долф Лундгрен се појави уште во првата епизода едвај чекам понатаму да го видам Ерик Робертс.
Во секој случај според почетоков не чека многу смеење и уште кунг фу стајл во четвртава сезона:)

И во првава епизода од 4-та сезона имаше одма кунг-фу стајл
ама ни го скратија тоа задоволство, само резултатот го видовме.
Иначе добро започна новава сезона, Долф Лундгрен цар,
ама толку беше го убија одма
:). Сара прекрасна како и секогаш :)

Дечки како досега задоволни од четвртава сезона???
Ми се свиѓа шо на Лестер и Џек им даваат малку поголеми улоги сеа :)Понатаму очекувам уште поинтересно да станува со мајка му и Волков и компанија.

Ги изгледав сите 4 сезони, симнати се и сите епизоди досега од 5-та.
Дали ќе можам да додржам да излезат до крај па да ги гледам сите наеднаш?
:icon_lol:
Инаку, добра идеја за серијава, лепо спакувано се до сега. Лестер и Џеф се уникатни ликови :pos:

Ги изгледав сите 4 сезони, симнати се и сите епизоди досега од 5-та.
Дали ќе можам да додржам да излезат до крај па да ги гледам сите наеднаш?
:icon_lol:
Инаку, добра идеја за серијава, лепо спакувано се до сега. Лестер и Џеф се уникатни ликови :pos:

Јок нема да додржиш ја пробав, ама не додржав :)

We finnaly know who is Volkoff :):)

Ако му се испушти на некој спојлер околу оваа сезона, го пунам со црвени

Се решив дека можам да апстинирам цела сезона и после наеднаш онака, по ред да ја гледам. :)

Значи бев ептен импресиониран оваа епизода 4х07 во една епизода
се случи најголемиот пресврт/изненадување, најинтересната тепачка на Сара и Чак и вадењето на Интерсектот од Чак. :(

Еве зошто мразам да гледам серија епизода по епизода:nesvest:
Кој ќе чека до наредната недела да се види како ќе се заврши ова сега.

Ја догледав третата сезона и сум импресионирана. Далеку подобра од втората. Многу пресврти и изненадувања, лоши работи и убави работи. Плус, Супермен :drk: :drk:
Кејси е најзакон од сите. Кога ќе 'ржне се газам од смеење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom