T
Tetro
Гостин
Епик
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Thumbs up for meLester: I would do that for a colonoscopy
Awesome: Ok that`s it. Everubody out:pos2::pos2:
Абе некако се навикнав на Интерсект Чак.....сега без Интерсектов да видиме што ќе прави.
Иако имам една теорија дека во компјутеров шо го најде Ели може да се наоѓа уште еден Интерсект.
Серијава изненадува. Епизодите од последнава сезона се се подобри и подобри. Исто така Сара е се погола и погола. Thumbs up from me.
Епизодите со мајката на Чак се навистина непредвидливи
Епа неможе Чак да остане мутавелка цел живот. После толку мисии ќе научи некои работи во врска со шпиунажата. И како врв дојде Интерсектот после кој е непобедливПрвата и втората сезона беа добри, имаше заебанции, серија со хумор и одмарање на мозокот. Третата сезона ја затупеа, премногу сериозна, повеќе нема хумор како во првите две. Четвртава сезона е промашај жив, како испаѓаат епизодиве се потешко и потешко ги догледувам, ако нешто не се смени најверојатно 5 сезона нема ни да ја гледам, ако воопшто има.
Инаку серијава ја усраа кога одма по две сезони му дадоа на Чак да биде супер агент со сите супер можности, по автоматизам ја направија сериозна и веќе натаму нема што да се кажува освен да се тупи. Првичниот концепт е комплетно изменет, а тоа ја правеше оваа серија да биде интересна.
Кога го уапсија Волкоф моментот беше идеален за завршување на серијата. Него го фатија, Ели се породи, мајка и беше крај неа, а Чак ја побара Сара за жена поидеален крај не можеше да биде. И оваа последната епизода беше јака со pussy-теCat Squad a.K.a. Charlie Angels
Нека завршува серијава со оваа сезона оти ако има уште една ќе го сјебат тотално впечатокот за неа.
Кога го уапсија Волкоф моментот беше идеален за завршување на серијата. Него го фатија, Ели се породи, мајка и беше крај неа, а Чак ја побара Сара за жена поидеален крај не можеше да биде. И оваа последната епизода беше јака со pussy-теама за натаму не знам стварно што планираат.
![]()