- Член од
- 2 октомври 2008
- Мислења
- 1.016
- Поени од реакции
- 50
Имаме различно мислење Игор и џабе сеа ќе изнапишам јас една страна текст кога пак ти ќе си останиш на своето мислење, а јас на моето. Можи требаше да се отвори нова тема па со повеќе луѓе да се развиеше и подобра дискусија.
За Chuck горе-долу исто мислење имам. Рејтинзите на Chuck сигурно ќе одат нагоре. Од сезона во сезона се поинтересно станува и мислам дека оваа сезона ќе му биде врв. Супер датум одбрале за премиерата, помала конкуренција и сето тоа. Треба посебно да се следи гледаноста на 3-тата епизода од третата сезона на Chuck. Тогаш оди против House и How I Met Your Mother.
Моќта на новиот интерсект не е само тоа
пример има гитара в раце, флешова на неа и автоматски знае да свири. Ќе видиме како ќе оди то, али мислам Zachary Levi ќе го одглуми перфектно ликот како и до сега.
За Chuck горе-долу исто мислење имам. Рејтинзите на Chuck сигурно ќе одат нагоре. Од сезона во сезона се поинтересно станува и мислам дека оваа сезона ќе му биде врв. Супер датум одбрале за премиерата, помала конкуренција и сето тоа. Треба посебно да се следи гледаноста на 3-тата епизода од третата сезона на Chuck. Тогаш оди против House и How I Met Your Mother.
Одлична серија, ги имам изгледано двете сезони, во недела се чека третата
Добра актерска екипа, особено Yvonne
Али ќе видиме третава сезона како ќе иде, мене не ми се свиѓа тоа што Чак сега ќе биде Џеки Чен, се губи поентата некако. Maybe its just me...
Моќта на новиот интерсект не е само тоа