Chuck

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Имаме различно мислење Игор и џабе сеа ќе изнапишам јас една страна текст кога пак ти ќе си останиш на своето мислење, а јас на моето. Можи требаше да се отвори нова тема па со повеќе луѓе да се развиеше и подобра дискусија.

За Chuck горе-долу исто мислење имам. Рејтинзите на Chuck сигурно ќе одат нагоре. Од сезона во сезона се поинтересно станува и мислам дека оваа сезона ќе му биде врв. Супер датум одбрале за премиерата, помала конкуренција и сето тоа. Треба посебно да се следи гледаноста на 3-тата епизода од третата сезона на Chuck. Тогаш оди против House и How I Met Your Mother.

Одлична серија, ги имам изгледано двете сезони, во недела се чека третата :vozbud:

Добра актерска екипа, особено Yvonne :pipi:

Али ќе видиме третава сезона како ќе иде, мене не ми се свиѓа тоа што Чак сега ќе биде Џеки Чен, се губи поентата некако. Maybe its just me...

Моќта на новиот интерсект не е само тоа:) пример има гитара в раце, флешова на неа и автоматски знае да свири. Ќе видиме како ќе оди то, али мислам Zachary Levi ќе го одглуми перфектно ликот како и до сега.

ја имам гледано и ја следам секоја нова епизода :) браво за темава :smir:
имаче последнава епизода што искочи вчера беше лудница :vozbud:

Едно не ми е јасно , како го погоди Кејси во челото Рејф Грубер..нели му беше со тилот свртен ?

А серијата си тера во добро темпо и има солидни рејтинзи, сигурно ќе ја продолжат за уште некоја сезона, има уште доста материјал да се разработи/

Едно не ми е јасно , како го погоди Кејси во челото Рејф Грубер..нели му беше со тилот свртен ?

А серијата си тера во добро темпо и има солидни рејтинзи, сигурно ќе ја продолжат за уште некоја сезона, има уште доста материјал да се разработи/

Wanted не си глеал ? :tv:

Wanted не си глеал ? :tv:

Далеку од Wanted е, ама стварно некогаш ептен глупи грешки прат. Најмногу шо му имам замерено е за пилот епизодата и тоа првата сцена. Тотална копија од францускиот филм Banlieue 13, али после тоа тргна на многу подобро така да не се жалам.

куршумот му поминува низ глава. треба да паузираш за да приметиш :)

добра беше последнава епизода. конечно брадестиот пријател Mорган дознава.:vozbud:

добра беше последнава епизода. конечно брадестиот пријател Mорган дознава.:vozbud:

Дури почна да раскажваш барем се да ни кажеше шо ќе се случи. Да не умира некој од главните ликови или ќе треба тоа сами да го дознаеме ?

извинете. дилит мавај. немав таква намера :kesa::kesa::kesa:

Изгледав 4 епизоди и морам да кажам дека ме привлече серијава. Hot girls in action уффффф незаменливо. Серијава го има она “нешто“ што ме тера да посегнам по нова епизода. Ќе продолжам да ја гледам. :helou:

Вчера ја завршив и втората сезона и право да кажам импресиониран сум. Онаков крај на една сезона навистина не очекував. Последните 3-4 епизоди од 2 сеозна беа супер. А најјак коментар досега:

Sarah: Chuck, did you just flashed?
Bad Guy: He uploaded it!
Casey: Ooooohhh Chuck me... :pos2::pos2::pos2:

Дечки заврши ли третаљта сезона целосно или има останато уште некоја епизода да се емитува???

Моментално сум до средината на трета сезона и уште не можам да си верувам дека од лани се мислев дали да ја гледам :) Вака се немам забавувано и смеено од Хаус :)

Ви реков јас дека е јака серијава. Иначе 3 сезона е комплетирана. Се што пишува на имдб.ком е прикажано на тв и го има на торент. Од Септември 4-та сезона. :vozbud:

еве го Chuck me моментот :) (мислам го нема досега тука )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom