Четвртфинале: Холандија - Русија 21.јуни 20:45

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сакав да победи Холандија но денеска лошо изиграа и заслужено си оди Русија во полуфинале.
Им снемало допинг изгледа на холанѓаниве травката се истрошила, оти играа сосем поразлично од претходните натпревари :)

Крејзи ин лав утре знаеш се договоривме :smir:

Интересна утакмица, очекував Холандија да ја згази Зборнајата, според играта која ја прикажуваше пред тоа, ама ме изненади Русија, можеби најголем дел од победата лежи во Хидинк, но сепак играчите се тие кои играат.
Марко Ван Бастен, па требаше Робен барем да го пушти.

Интересно, до сега фаворитите во секоја утакмица испаднаа.
Финале, Германија - Шпанија (моја претпоставка).

odlicna igra na rusite fajterska zasluzeno

лелееее ќе цркнам зафчера бе за португалија тепа германија....чера бе за хрватите тепаа турците денска бе за холанѓанците тепаа русите...е овоа веќе не е можно !!!цц ц не гледам веќе фудбал ептен сум разочаран :toe:

Реков пред 3-4 дена дека русите ќе стигнат далеку. Не претерувам ако кажам дека е можно тие да се и нови Европски Прваци. Децата газат. Напред браќа руси!

ВПРЕГА РОСИJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кога пред 10 дена му кажав на еден другар дека ГЕРМАНИЈА-ТУРЦИЈА и РУСИЈА-ИТАЛИЈА ќе играат полуфинале ми се згази од смеење!!!!!!!!

Епа останаа уште Азурите да ми ги исполната очекувањата!!!... и да, финале, ГЕРМАНИЈА-ИТАЛИЈА, ITALY CHAMPION!!!!!!! ...РОСИЈА 3ТО МЕСТО!

ми се напрај ќефо
прво за турците
сега за русите
мој фаворити до крај:kafe:

Уште сега го осеќам финалето Турција - Русија.

Се разочарав од поразот на Холандија, ал мора да признаам дека ЗБОРНАЈА ги испегла сосема солидно синоќа. Алал нека им е на дечките, заслужено победија.

Вечер, молам бога Виља и Торес да се деструктивно расположени :)

Сакав да победи Холандија но денеска лошо изиграа и заслужено си оди Русија во полуфинале.
Им снемало допинг изгледа на холанѓаниве травката се истрошила, оти играа сосем поразлично од претходните натпревари :)

Крејзи ин лав утре знаеш се договоривме :smir:

Да да, знаема крјзи ин лав треба да навива за италија.

Интересна утакмица, очекував Холандија да ја згази Зборнајата, според играта која ја прикажуваше пред тоа, ама ме изненади Русија, можеби најголем дел од победата лежи во Хидинк, но сепак играчите се тие кои играат.
Марко Ван Бастен, па требаше Робен барем да го пушти.

Интересно, до сега фаворитите во секоја утакмица испаднаа.
Финале, Германија - Шпанија (моја претпоставка).

Кажаа дека на загревањето пред натпреварот робен имал силни болки во коленото, најверојатно обновил некоја стара повреда, и неможел да игра а веќе бил пријавен па седеше на клупи.

Мислам дека Холандија ќе победи.Русите одлично играа против Шведска, се покажаа во вистинско светло, но Холанѓаните се подобри.Само да не испадне работата за Холандија како што прават Шпанците секогш.Растури ги сите во групата, во нокаут-фаза уште во 1/4 финале губат.Конечен резултат 3-1.

Сум згрешил.1-3 требало.честито нека им е на Русите.Заслужија.Иако не очекував ваков резултат, сега барем се надевам ќе
влезат во финале.

Се разочарав од поразот на Холандија, ал мора да признаам дека ЗБОРНАЈА ги испегла сосема солидно синоќа. Алал нека им е на дечките, заслужено победија.

Вечер, молам бога Виља и Торес да се деструктивно расположени :)

Комплетно се сложувам со ова.Само проклетите Италијанци да не се спасат на среќа, и онака не заслужуваат да ја победат Шпанија.

Mислев дека ќе биде подобро за првенството, за да гледаме поинтересни натпревари, Холандија да оди понатаму, ама Русија се покажа одлично. Заслужено си победија! Одлична игра покажаа. Ако играат вака и во полуфинале, финалето не им бега. Во секој случај ќе навивам за нив во полуфиналето :).

Моите фаворити на ЕП.Многу ми е мило,дека Ван Бастен викаше дека имал премногу квалитет во неговата екипа,ама Руска Машинерија е тоа не е зафрканција.Се надевам дека ќе играат во финале!!!

Како на мајтап ги фатија :)
со други зборови :
Just Hiddink :)))))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom