Четвртфинале: Холандија - Русија 21.јуни 20:45

Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
М?
Не те сфатив.Шо има веза мојот пост со твојот пост?

Ќути не прашувај.
Не кажувам.Ќутам.
Не дај Боже да кажам.
Тој шо ме знае,знае зашо.
мацо немој ни да кажуваш ни да гледаш те мооолаааам:smir:

прееска кога прочитав дека мислиш холандија ке победи...знаев дека ке изгубат:pos2:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
TOOOOOOOOOO SBEРОВИ!
Ми направивте кеф.Ајде во финале!

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Значи ова европско ептен ми се направи меракот. Дефинитивно најквалитетно до сега што сум го гледал со многу офанзивна игра и многу голови. Русите ми беа фаворити уште од почеток со нивниот кондиционен и неуморен фудбал. Во 120 минута со својата игра даваат впечаток како натпреварот да е во самиот почеток.Можеби кикснаа против Шпанија иако и тука мислам дека имаа доста шанси ама затоа се поправиа во вистински момент. Браво за Русија заслужено одат понатаму и мислам дека никој не може да им парира на нивната кондиција и ќе бидат шампиони.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Кој футбалер е причината за навивањето ..
Крејзи ин Лав гледа фудбал од пред 10тина години, знае повеќе отколку што мислиш, не се грижи, памети Милан Јувентус во `99 колку одиграле:helou:

П.С. Крејзи, не подлегнувај на притисокот, не кажувај за кого ќе навиваш!

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ако победат утре Италија пикам прст у гз и се самоубивам. Не го заслужи ова Холандија ама то је :(

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Штета ми е за Холандија, иако заслужена победа на Русија.

Криво ми е што помеѓу нив две се одлучуваше сега, а ме загрижува фактот како Русите ќе се справат со Шпанија/Италија во полуфиналето.

Се надевам дека нема да ги видам Италија во финале, за Германија се помирив. Антифудбалот пак на сцена.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Кој футбалер е причината за навивањето ..
Зашо треба фудбалер да биде причина?
Гледам фудбал заради играта,не заради фудбалерите.
Никогаш во животов не сум навивала за Холандија.Само на натпреваров.Затоа што покажаа ПРЕТХОДНО добра игра.
На натпреваров беа послаби,да.
Инаку јас веќе 9 години навивам за една репрезентација и стално си ја следам.И навивам за нив И кога играат ДОБРО и кога играат ЛОШО.
А изгледот кај фудбалерите ич,ама ич не ме интересира.Ме интересира начинот на игра и тоа како придонесуваат за тимот/репрезентацијата за која навивам.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
без конкуренција најдобар фудбал на ЕП досега играат русите. ова вечерва беше фантастично. ги изработија ко бавча со лалиња :pos2:

ама ова што им треба 37 100% шанси за гол некој ќе го казни ако не се поправат. како и да е финалето кое го сакам германија-русија изгледа многу возможно...

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Браво за Русија ги надиграа Холанѓаните и заслужено се во полуфиналето.Аршавин :zver:

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Тооо Русијааа... :vozbud::vozbud::vozbud:

Бев некако индеферентна пред натпреварот иако ме влечеше нешто појше за Русите, ама во тек на натпреварот веќе почнав апла да бидам за русите и нервози да ме фаќаат што толку шанси пропуштаат...

Одиграа подобар фудбал од Холанѓаните и заслужено победија... Ќе плачев еј ако и изгубеа... Не ради друго туку ради играта добра нивна и ради шансите пропуштени...

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
РУСКА МАШИНЕРИЈА!!!!!!!!!!!! Браво браво само пофални зборови имам... го играат најнапаѓачкиот фудбал на првенството, и мислам дека ако продолжат со ова темпо ќе одат до финале а можеби и до трофеј. Сепак сакам Шпанија да земе :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom