La Española
Лекот е отров!
- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 1.808
- Поени од реакции
- 556
Не речи двапатиFinale: Spanija - Germanija

Не речи двапатиFinale: Spanija - Germanija
Да да, знаема крјзи ин лав треба да навива за италија.Сакав да победи Холандија но денеска лошо изиграа и заслужено си оди Русија во полуфинале.
Им снемало допинг изгледа на холанѓаниве травката се истрошила, оти играа сосем поразлично од претходните натпревари
Крејзи ин лав утре знаеш се договоривме :smir:
Кажаа дека на загревањето пред натпреварот робен имал силни болки во коленото, најверојатно обновил некоја стара повреда, и неможел да игра а веќе бил пријавен па седеше на клупи.Интересна утакмица, очекував Холандија да ја згази Зборнајата, според играта која ја прикажуваше пред тоа, ама ме изненади Русија, можеби најголем дел од победата лежи во Хидинк, но сепак играчите се тие кои играат.
Марко Ван Бастен, па требаше Робен барем да го пушти.
Интересно, до сега фаворитите во секоја утакмица испаднаа.
Финале, Германија - Шпанија (моја претпоставка).
Сум згрешил.1-3 требало.честито нека им е на Русите.Заслужија.Иако не очекував ваков резултат, сега барем се надевам ќеМислам дека Холандија ќе победи.Русите одлично играа против Шведска, се покажаа во вистинско светло, но Холанѓаните се подобри.Само да не испадне работата за Холандија како што прават Шпанците секогш.Растури ги сите во групата, во нокаут-фаза уште во 1/4 финале губат.Конечен резултат 3-1.
Се разочарав од поразот на Холандија, ал мора да признаам дека ЗБОРНАЈА ги испегла сосема солидно синоќа. Алал нека им е на дечките, заслужено победија.
Вечер, молам бога Виља и Торес да се деструктивно расположени![]()