Четвртфинале: Португалија - Германија 19.јуни 20:45

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Eве зошто сколари е добар тренер:
Luiz Felipe Scolari put his hand into his pocket, pulled out a piece of paper and started reading to the packed room of journalists: "No17 Germany – 1m98, No13 – 1m88, Klose – 1m82, No21 – 195. I have to worry about that – and that my players are 115cm, 120cm." It was a moment of comedy yet it illustrated one of the Portugal's principal concerns about their UEFA EURO 2008™ quarter-final opponents Germany.

Многу тежок натпревар јас мислам дека Германија ке оди понатака типувам 2:1 за германците.

Ни едниве, ни другиве ги сакам... Португалциве ги сакав се додека лигавицата Роналдо не се покажа во своето „ароганто, препотентно, гледајте ме- чудите се“ светло... :tapp:
Тешко е да се предвиди исходот од натпреварот, Германцине некако ми изгледаат непредвиливи, иако Португалциве имаат добра игра :)

Да се надеваме на добар фудбал :tv:

Мислам дека пресудно ќе е искуството на германците!

Ако Германија игра како што играа на натпреварот против Австрија тешко им се пишува. Да се надеваме дека ќе бидат подобри за да гледаме добар фудбал. Со оглед на тоа што Португалија подобро се покажа во претходните натпревари (освен тој со Швајцарија кога играа со втор тим) би требало да се во предност. Ако им тргне на Германците може и тие да победат. Во секој случај очекувам интересен натпревар :)!

Португалија е за класа подобра од Германија, ги тепаат гарант.

абе мене ми е сеедно кој ке победи и онака и двата тима ми се фаворити така да..... А и у двата тима има убави хуххуух:pos2::pos2::kesa:

Одлично прво полувреме.Добра игра и на двата тима.Засега добро им оди на Германците, се надевам ќе победат.

2:1 за Германија на полувреме. Добро е што Португалија се врати во игра можеше и 2:0 да остане.
Набрзина два гола дадоа Германците, ама сега ќе гледаме добро второ полувреме!

Мислам дека Португалците изиграа подобро првото полувреме, ама сепак губат!
На Германците им се укажаа 2 шанси и им збрцаа 2 гола :)
И Роналдо малку подобро треба да игра во второто полувреме!
И Нани треба да влезе, бе алооОооо!!!!!!! :):)
:olee::olee:

ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.trojka za Germanija....:))))

Oва беше нерегуларен гол , али сеедно , 3-1

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom