K
kalimer0
Гостин
Немаше контакт ама во најмала рака имаше опасна игра (старт со две нозе).

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Ти знаеш што е расист? Не ми изгледа така. Секој белец за црнец има префрлено нешто, сигурен сум и ти у животот си кажал нешто на расна основа, можеби не директно на црнец али сепак.
Тери не е расист ако кажал нешто бош расистичко. Ова е расист:
Ај просветли не, што све освои Ливерпул во последниве 10 години, колку пати ја освоивте ПремиерЛигата, и колку пати игравте во финалиња на ЛШ?4. Мојот клуб бил и продолжува да биде поуспешен од manure,
Не, темава одамна требаше да биде затворена.Мислам дека треба темава да се преименува во Челзи - Манчестер Јунајтед 31.10.2012 20 : 45 ч Лига Куп -2 дел
4 години од својот живот поминав работејки со black people. 4 години. Многу ми е јасно зошто лесно се навредуваат за навреди по основ на боја на кожа.
Во таа ситуација, Тери кажал навреда врз расна основа. Ако тоа не го прави расист во таа дадена ситуација, тогаш Тери мора да е водоводџија.
Сликата која си ја постирал е ККК, кој што се екстремисти во расизам.
Ај просветли не, што све освои Ливерпул во последниве 10 години, колку пати ја освоивте ПремиерЛигата, и колку пати игравте во финалиња на ЛШ?
Посебно ова, ЛШ, нели таму Ферги нема ингеренции?
Додека вие живеете со вашата историја, другите екипа ја пишуваат својата.
Прво, за расизмот....црњите знаат да бидат тешки говеда. Чаша вода да му побараш ти одговара со "Why me? Cuz i'm black?!" и се вадат на расните навреди. Како може белец да навреди црнец на расна основа а обратно не е возможно? Баш со Џену коментиравме на оваа тема пред месец дена мислам......стојам на ставот дека со самото тоа што едните можат да се осетат навредено а другите не, се прави расна предрасуда...ако веќе постои.
За вториот дел....прашај не колку пати го имаме освоено последните 10 години? Зошто финалиња колку...зошто имате играно повеќе....ние имаме 2 вие 3...ние од 2 освоено 1 вие од 3 освоено 1.....вас двапати ве исплескале, нас еднаш.....билансот би рекол дека е на наша страна, ако веќе сакаш така да идеш...мада и ова е смешно. Ферги нема ингеренции во ЛШ, ама за да дојдеш до ЛШ? Да не се лета до таму?! ПЛ немаме освоено...и додека вас ве ташлаат Сити и Челзи вие можете да зборите за Историја...а ние на нејзе не смееме да се потпреме, па добро!!!
Добро де, црнците се криви што ги навредуваат на расна основа. Уствари не се они криви, Бранко е крив.
За вториот дел, нормално дека ке те прашувам за ЛШ, сите знаеме дека таму е најтешко да дојдеш до финале. Затоа го зимам како репер.
Само не ми е јасно по основ билансот е на ваша страна. Ние секоја година играме во ЛШ со исклучок на катастрофата од лани.
Кога веќе спомна историја, потсети се кога последен пат Ливерпул станал првак на Англија, а кога Челси, Сити и Јунајтед.
Ако не знаеш математика, нема да ти биде јасно.
Јас знам кога последен пат ЛФЦ има освоено титула....а, колку ти знаеш за УТД е фактот што само минатата сезона ја наведе како катастрофа во ЛШ во последните 10...а не ти текнува/не знаеш пред одприлика 6 сезони клупнаа твоите и директно си отидоа дома после групната фаза (не отидоа ни во тогашна УЕФА КУП).
А на која основа ЛФЦ е поуспешен од Јунајтед последниве 20год. како што кажа колегава твој претходно?Јас знам кога последен пат ЛФЦ има освоено титула....а, колку ти знаеш за УТД е фактот што само минатата сезона ја наведе како катастрофа во ЛШ во последните 10...а не ти текнува/не знаеш пред одприлика 6 сезони клупнаа твоите и директно си отидоа дома после групната фаза (не отидоа ни во тогашна УЕФА КУП).
Manchester United is the team that has appeared most often in the group stage, 18 times.
Демант некој?
А на која основа ЛФЦ е поуспешен од Јунајтед последниве 20год. како што кажа колегава твој претходно?
![]()