Челзи - Манчестер Јунајтед | 28.10.2012 | 17:00

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Ваш тип за натпреварот?

• Победа на Челзи

Гласови: 85 41,3%
  • Победа на Јунајтед

Гласови: 90 43,7%
  • Нерешено

Гласови: 31 15,0%

• Вкупно гласачи
    206
Статус
Затворена за нови мислења.
Следната година не видов јас пост

Член си од јули 2012 нормално е дека не си видел такви постови..
Јас прочитав најмалку 10 такви по ланскиот одличен старт на Јунајтед со пораки како време е Барса да ја победиме,конечно го најде стариот тимот за Барса и сл. коментари.

Член си од јули 2012 нормално е дека не си видел такви постови
Јас прочитав најмалку 10 такви по ланскиот одличен старт на Јунајтед со пораки како време е Барса да ја победиме,конечно го најде стариот тимот за Барса и сл. коментари.

Ја разлистав цела тема од Манчестер Јунајтед,нигде не видов после финалето со Барселона да се силеле или да се силиме пак,сум разговарал со фанови на Манчестер Јунајтед во директен контакт никој не се силеше сите го примивме поразот да речам спортски.
Тоа беше пред финалето,и јас бев убеден во изјавите на Фергусон,но тоа не беше доволно за незапирливата Барселона.

Ја разлистав цела тема од Манчестер Јунајтед,нигде не видов после финалето со Барселона да се силеле или да се силиме пак,сум разговарал со фанови на Манчестер Јунајтед во директен контакт никој не се силеше сите го примивме поразот да речам спортски.
Тоа беше пред финалето,и јас бев убеден во изјавите на Фергусон,но тоа не беше доволно за незапирливата Барселона.
Имаше такви мислења и неможеш да ме убедиш дека не летавте високо после стартот на минатата сезона..

Имаше такви мислења и неможеш да ме убедиш дека не летавте високо после стартот на минатата сезона..
Нормално дека имаше такви мислења после предобриот старт на сезоната. Арсенал ги сломија, Тотенхем, Челзи. Али како што рековме. Во фан клубот, не на друго место.

ФА трофеј ,елиминиран Тотенхем со одличен резултат и во финалето Ливерпул,ЛШ трофеј,феноменален натпревар со Наполи и уште пофеноменални 2 натпревари со Барса плус и победа со Баерн во финале.
Не би рекол дека беа 2 феноменални натпревари. Феноменален натпревар е на пример последниот со Тотенхем што го изигравте во ПЛ, 4 гола, напаѓање, акции...
Едниот од натпреварите против Барса го игравте автобус, а и финалето го зедовте на пенали како Јунајтед 2008-ма.
Затоа и ве стигна заморот со Атлетико. Но титулата си е ваша и тоа никој не може да ви го оспори.

Оваа сезона играте најквалитетен фудбал, ја имате можеби најдобрата средина во Премиер Лигата, и недела е вистинскиот тест за амбициите на 2-те екипи.

А ти дежурен потрчко си на темава или дворски шут на смена?

Детето постира 1 факт кој е доста битен и е во врска со овој натпревар/тема, шо е ок, а ти трчаш да го напаѓаш.

Постирај и ти нешто слично, пример дека последен натпревар без головие овие 2 тима одиграле пред 45435646 години
Кој го напаѓа бе? Виде некаде извичник, навреда или не знам што? Јас културнo си пишав да нагласи дека е за ПЛ, оти Јунајтед победија во ЛШ пред година ипол кога Руни даде гол. За друго го нападнав не за тоа.

Види сеа уринираа е прегруб збор, ама затоа може да се каже слободно дека се*еа врз вас. Ама океј е и вака пошо нели вие после 90та мин ретко играте, тогаш често играат вашите 12ти играчи и онака од навика заборавивте да играте и затоа толку убедливо изгубивте.

Туку шо ми беше муабетот, некој вели дека за него ќе е срам ако тимот за којшто навива (Челзи) не го добие Јунајтед, и ти му враќаш дека ЛАНИ ќутел дури сме биле 6то место.

Ќе правиме муабет за неделната, или ланската утакмица?

Океј ќутевме сите лани дури бевме километри зад вас на табелата, ќутевме се до 22ри мај, и ред други работи. Туку ај се читаме догодина, со коментар за оваа утакмицата у недела.

Ајт, поздрав
А како може бе да биде срамота за Челзи ако не го добие Јунајтед? Имат 4 поени повеќе, немаат 20 поени повеќе, колку што имаше Манчестер ЛАНИ, а ние пак НЕ ВИКАВМЕ дека ќе биде срамота ако Јунајтед не победи против Челзи. Оти се знае, кога екипи се конкуренти за титула (да речеме дека и лани бевте), не може да е срамота ако едната не победи. Да бидеш ти разочаран како навивач на Челзи оти твоите не победиле сфаќам. Ама да викаш оти срамота ќе е Челзи да не го тепа Манчестер, оти Челзи е далеку појак, е тоа не го сфаќам. Во што е Челзи далеку појак? Единствен проблем кај Манчестер е одбраната што не е средена. Ама еве Њукасл на 96% од утамиците даде гол оваа сезона, баш против очајната одбрана на Јунајтед не даде. Сфаќаш нели?
--- надополнето: 27 октомври 2012 во 02:48 ---
Едните не коментираа оптимистички после неуверливиот старт на тимот и на крајот на сезоната си земаа ЛШ.
Вторите уште во старт (септември/октомври) најавуваа дека тоа е екипата која конечно ке ја победи Барса во финале ЛШ па потоа испаднаа од група со тимови од Швајцарија и Романија.Потоа истите навивачи 10 натпревари пред крај на сезона пишуваа CHAMP20NS по темите за ПЛ па излезе Gone in 60 seconds..

Незнам како може членот кого го цитираше да мисли дека вториве излегле повеке cool од првите.Во секој случај Челзи од минатата сезона излезе како АПСОЛУТЕН победник:
ФА трофеј ,елиминиран Тотенхем со одличен резултат и во финалето Ливерпул,ЛШ трофеј,феноменален натпревар со Наполи и уште пофеноменални 2 натпревари со Барса плус и победа со Баерн во финале.
Фановите на Челзи независно од тоа дали коментирале во темите за ПЛ и ЛШ или цела сезона постирале само во фанн клуб Челзи на крајот славеа а нивните од коментирање и летање на крајот останаа со .!. .!. во раце..
Кога ти кажав културно да нагласиш оти Манчестер нема победа на СБ од 2002 во ПЛ, ти ми рече дека се подразбира тоа оти темава е за меч од ПРЕМИЕР ЛИГА. (болдирано и тоа :D), епа сеа кога збориме за ПРЕМИЕР ЛИГА што ми мешаш ФА Куп, ЛШ, Барса, Баерн?

И уште нешто. Ние пишавме CHAMP20NS, ама и 90% од навивачите на конкутентите ни честитавте, така да не гледам која е разликата нели? Убаво кажа Чекич.

П.С. Ти ланската сезона "освои" тројна круна. (ПЛ, ЛШ, ФА)... Кој е како тебе.. :D

Кога ти кажав културно да нагласиш оти Манчестер нема победа на СБ од 2002 во ПЛ, ти ми рече дека се подразбира тоа оти темава е за меч од ПРЕМИЕР ЛИГА. (болдирано и тоа :D), епа сеа кога збориме за ПРЕМИЕР ЛИГА што ми мешаш ФА Куп, ЛШ, Барса, Баерн?

И уште нешто. Ние пишавме CHAMP20NS, ама и 90% од навивачите на конкутентите ни честитавте, така да не гледам која е разликата нели? Убаво кажа Чекич.

П.С. Ти ланската сезона "освои" тројна круна. (ПЛ, ЛШ, ФА)... Кој е како тебе.. :D

Не сум честитал ,а нема и во иднина (фала Богу) на фанови на Јунајтед..
Честитањето на титули на форумов ми е нешто најнајочајно,лицемерие колку сакаш.
Инаку ти ја започна дискусијата за лани и да не напишеше дека сите фанови на Челзи не немало до 20ти мај (поврзано со ЛШ) немаше ни да напоменувам некои работи но..

Све нешто ми смрди дека и оваа тема ќе иде под кључ.

Глеам веќе завршила утакмицата а?:facepalm:
Ја мислам ке биде нерешено 1:1 или 2:2
Џабе везете по тоа вашите комплекси јунајтед бил слаб ,челзи ке го згази и дрн дрн јариња. Абе луѓе ова е дерби ГОЛЕМО секој ке се бори до крај ,како и секогаш. Чист пример лани,катастрофа беа челзи,па пак се изборија за нерешено ,иако требаше да победиме! Јас мислам тој тим што ке ја контролира средината подобро ке победи ,да не се лажеме дека Јунајтед само бил слаб во одбрана,кога и челзи се лоши ,против тотенхем како ги примивте тие два ,што значи повеќе гола и подобар фудбал за нас гледачите(мада ке се кинат нерви) За нападот нема што да се прави муабет пошо РВП и Руни можат само да го шатираат торес,но челзи најопасни не се од нападот ,туку од средината,а можеби торес нема ни да игра за да се засили позади повеќе. Кај Јунајтед нема да има многу промени ке биде нешто слично како против њукасл
Очекувам добар фудбал, 4-5 жути,барем 1пенал:icon_mrgr:, тука многу галама од траги-комичарите

Челзи,па пак се изборија за нерешено ,иако требаше да победиме!

Минатата сезона (2011-2012) на Стемфорд Бриџ требало да победите ?? Очигледно дека си користел наркотици вечерва.
Доколку мислиш на натпреварот од погоре не ми е јасно како може некоја екипа да заслужи победа кога едвај стигнала до нерешено со 2 подарени пенали.

Мех, сеа ќе се почне дискусија за двата пенала а ќе се заборави дека во 15 минута негде требаше да лета Кејхил од игра :D да ви заштедам време ова :icon_lol:

Минатата сезона (2011-2012) на Стемфорд Бриџ требало да победите ?? Очигледно дека си користел наркотици вечерва.
Доколку мислиш на натпреварот од погоре не ми е јасно како може некоја екипа да заслужи победа кога едвај стигнала до нерешено со 2 подарени пенали.
Имавме недосуден пенал или два,два автогола,многу повеќе шанси,лошо судеше веб (изглеа хонорарот не му се свиѓал :pos:)

30hu8aw.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom