Челзи - Манчестер Јунајтед | 28.10.2012 | 17:00

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Ваш тип за натпреварот?

• Победа на Челзи

Гласови: 85 41,3%
  • Победа на Јунајтед

Гласови: 90 43,7%
  • Нерешено

Гласови: 31 15,0%

• Вкупно гласачи
    206
Статус
Затворена за нови мислења.
Калфа си му?
Ако ако, арно реков јас пред некое време..... кој прочита прочита,кој разбра разбра. :свиркам:

Кој ги поддржува УТД е реален, кој коментира за судиските помагања и федерацијата на строто пати од комплекс :X3:

Кој ги поддржува УТД е реален, кој коментира за судиските помагања и федерацијата на строто пати од комплекс :X3:
Е сеа ќе се тепаме :)), ој види шо напрај вчера Ливерпул?Јас заспав на сред утакмица,таман си реков ќе ги поглеам и налет то баба ми ми вика: бабе,шо е воа фудбалов досаден? (ова е вистина не се заебавам):pos:

Е сеа ќе се тепаме :)), ој види шо напрај вчера Ливерпул?Јас заспав на сред утакмица,таман си реков ќе ги поглеам и налет то баба ми ми вика: бабе,шо е воа фудбалов досаден? (ова е вистина не се заебавам):pos:

Толку се разбира баба ти од фудбал:ROFLMAO:
Ги згазивме "русите"...и не мењај тема, ќе биде после муабет од типот "Скаузериве замараат зошто тимот им е ужасен" :)

Според прикажаното на утд, ќе гледаме заедно од Март во Четврток...не се секирај :) Него, ајде сега...согласи се со горе напишаното....признај дека сум во право:X3:

Да беше обратна ситуацијата (ти да беше за Ливерпул и да си заспал на натпревар од ЛЕ на Јунајтед) фановите на Јунајтед ке заклучеа дека бабати е искомплексирана од М.Ј. :cool::cool:

Толку се разбира баба ти од фудбал:ROFLMAO:
Ги згазивме "русите"...и не мењај тема, ќе биде после муабет од типот "Скаузериве замараат зошто тимот им е ужасен" :)

Според прикажаното на утд, ќе гледаме заедно од Март во Четврток...не се секирај :) Него, ајде сега...согласи се со горе напишаното....признај дека сум во право:X3:

ЦЦЦЦ вакцината уште те држи! :icon_mrgr:
Кизнај колку време помина вие уште кемкате,аман веќе!Надвор си од границите на темава,не мора да спомнуваш судиска помош,рано е уште почекај нека заврши натпреваров па после ќе видиме што сме и кај сме. :X3:
--- надополнето: 27 октомври 2012 во 00:21 ---
Да беше обратна ситуацијата (ти да беше за Ливерпул и да си заспал на натпревар од ЛЕ на Јунајтед) фановите на Јунајтед ке заклучеа дека бабати е искомплексирана од М.Ј. :cool::cool:

Да бев за Ливерпул ќе и речев на баба ми да заќути и да ми сплети калчуни за зимава што иди.

ЦЦЦЦ вакцината уште те држи! :icon_mrgr:
Кизнај колку време помина вие уште кемкате,аман веќе!Надвор си од границите на темава,не мора да спомнуваш судиска помош,рано е уште почекај нека заврши натпреваров па после ќе видиме што сме и кај сме. :X3:

Е да...и тоа што викаш. Може ќе помине овОа дерби без судиска помош во ваша корист па по некоја случајност и ќе победите и ќе замарате тука како можело и таква комбинација да испадне.....мада...21.12.2012 :X3:

Е да...и тоа што викаш. Може ќе помине овОа дерби без судиска помош во ваша корист па по некоја случајност и ќе победите и ќе замарате тука како можело и таква комбинација да испадне.....мада...21.12.2012 :X3:

А минативе утакмици? :eek:

Кај им даваме на сите предност по 1-2 гола :icon_mrgr: и не го забележувате тоа дека ги вртиме утакмициве...
Наместо да не пофалиш ти.... ах Peja,Peja...

А минативе утакмици? :eek:

Кај им даваме на сите предност по 1-2 гола :icon_mrgr: и не го забележувате тоа дека ги вртиме утакмициве...
Наместо да не пофалиш ти.... ах Peja,Peja...

Тоа се вие намерно за пари го правите...прв прима гол, пушта строто 5.000 фунти и оп, нов играч во Јануари после 5 такви утакмици...абе, маме си ебал и тој :pos:

:D

И полани беше така де. Уште во октомври бевте убедливо најјаки, па после 2 месеци не знаевте што е победа.

А Сити за мене не не уринираа. Од проста причина што 3 гола постигнаа од 90та до 94та кога Јуанјтед воопшто НЕ ИГРАА. 1-3 пораз, со играч помалце 45 минути и постигнување гол во тие 45 минути не е ништо страшно. После тоа и јас не знам кој курац им беше што застанаа да играат фудбалерите на Јунајтед во продолжението. Не ми е за друго, резултатот ептен лаже па фаци што не ја гледале утакмицата пишуваат како Јунајтед бил помочан таа утакмица. (не кажувам директно за тебе, може си ја гледал, што те знам).
Види сеа уринираа е прегруб збор, ама затоа може да се каже слободно дека се*еа врз вас. Ама океј е и вака пошо нели вие после 90та мин ретко играте, тогаш често играат вашите 12ти играчи и онака од навика заборавивте да играте и затоа толку убедливо изгубивте.

Туку шо ми беше муабетот, некој вели дека за него ќе е срам ако тимот за којшто навива (Челзи) не го добие Јунајтед, и ти му враќаш дека ЛАНИ ќутел дури сме биле 6то место.

Ќе правиме муабет за неделната, или ланската утакмица?

Океј ќутевме сите лани дури бевме километри зад вас на табелата, ќутевме се до 22ри мај, и ред други работи. Туку ај се читаме догодина, со коментар за оваа утакмицата у недела.

Ајт, поздрав

зборите како ги посраа сити ко демек сити имаа 18 бода предност на крај ... а заборавате како ја освоија титулата и дека веќе во април повеќето им честитаа на јунајтед. до крај на живот нема да можам да си објаснам како му се деси тоа на ферги ... ај да беше некој со среќна ѕвезда како мурињо .... ама од аматерот манчини бе :confused:

Врв на мизерија е кога навивач на Вест Хем се радува на успехот на Нориџ против Арсенал, само затоа што Арсенал е поуспешна екипа од нив.

Тепа Челзи глатко во недела... 2-0 ко од шала.

Едните не коментираа оптимистички после неуверливиот старт на тимот и на крајот на сезоната си земаа ЛШ.
Вторите уште во старт (септември/октомври) најавуваа дека тоа е екипата која конечно ке ја победи Барса во финале ЛШ па потоа испаднаа од група со тимови од Швајцарија и Романија.Потоа истите навивачи 10 натпревари пред крај на сезона пишуваа CHAMP20NS по темите за ПЛ па излезе Gone in 60 seconds..

Незнам како може членот кого го цитираше да мисли дека вториве излегле повеке cool од првите.Во секој случај Челзи од минатата сезона излезе како АПСОЛУТЕН победник:
ФА трофеј ,елиминиран Тотенхем со одличен резултат и во финалето Ливерпул,ЛШ трофеј,феноменален натпревар со Наполи и уште пофеноменални 2 натпревари со Барса плус и победа со Баерн во финале.
Фановите на Челзи независно од тоа дали коментирале во темите за ПЛ и ЛШ или цела сезона постирале само во фанн клуб Челзи на крајот славеа а нивните од коментирање и летање на крајот останаа со .!. .!. во раце..

Разликата која се обиде да ја долови членот:
Едните не коментираа оптимистички после неуверливиот старт на тимот и на крајот на сезоната си земаа ЛШ.
Вторите уште во старт (септември/октомври) најавуваа дека тоа е екипата која конечно ке ја победи Барса во финале ЛШ па потоа испаднаа од група со тимови од Швајцарија и Романија.Потоа истите навивачи 10 натпревари пред крај на сезона пишуваа CHAMP20NS по темите за ПЛ па излезе Gone in 60 seconds..

Незнам како може членот кого го цитираше да мисли дека вториве излегле повеке cool од првите.

Ти сакаш или поточно се обидуваш да кажеш нешто,ама треба човек со клешта да ти вади збор4ињата од уста.

Вие што правевте,после секој пораз го бркавте тренерот,после секоја победа има надеж има има!
Кој би рекол дека ќе освоите ЛШ титула во својата да не речам најбедна сезона откога е дојден Абрамович,ни самите не бевте свесни.Па после тоа одма давање најјаки епитети/придавки за Роберто Ди Матео,а претходно очекувавте да биди само привремено решение за 1-2 месеци.

Ние со Барселона игравме пред таа година финале ЛШ не плеснаја 1-3 и што е тука е.Следната година не видов јас пост да се "срчкаме" со Барселона фановите,па ниту да се силиме.Не знам дали пушиш или пијаш недозволени супстанци ама ти халуцинираш.
Тоа што ја изгубивме титулата кај Евертон ја изгубивме нема што тука,ама џабе ќе му објаснувам на детуле како тебе што не разбира ништо.

Ти сакаш или поточно се обидуваш да кажеш нешто,ама треба човек со клешта да ти вади збор4ињата од уста.

Вие што правевте,после секој пораз го бркавте тренерот,после секоја победа има надеж има има!
Кој би рекол дека ќе освоите ЛШ титула во својата да не речам најбедна сезона откога е дојден Абрамович,ни самите не бевте свесни.Па после тоа одма давање најјаки епитети/придавки за Роберто Ди Матео,а претходно очекувавте да биди само привремено решение за 1-2 месеци.

Ние со Барселона игравме пред таа година финале ЛШ не плеснаја 1-3 и што е тука е.Следната година не видов јас пост да се "срчкаме" со Барселона фановите,па ниту да се силиме.Не знам дали пушиш или пијаш недозволени супстанци ама ти халуцинираш.
Тоа што ја изгубивме титулата кај Евертон ја изгубивме нема што тука,ама џабе ќе му објаснувам на детуле како тебе што не разбира ништо.

Никој не го очекуваше тоа шо се случи со Ди Матео, секој шо ќе каже обратно ќе излаже.
И САФ да седнеше на клупа и било кој, со оглед на тоа во каква ситуација се наоѓаше клубот (негативата од 1:3 против Наполи беше плус) немаше да очекуваме вакво нешто. Имаше подобри екипи од нас, но вака-така издржавме, имавме среќа, имавме храброст имавме одлучност.
Многу работи ни се случија изминатите години, и лани чинам редно беше да освоиме, едноставно пишано ни беше.

Туку да си се вратиме на недела 17:00ч и Стемфорд Бриџ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom