Челзи - Манчестер Јунајтед | 28.10.2012 | 17:00

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Ваш тип за натпреварот?

• Победа на Челзи

Гласови: 85 41,3%
  • Победа на Јунајтед

Гласови: 90 43,7%
  • Нерешено

Гласови: 31 15,0%

• Вкупно гласачи
    206
Статус
Затворена за нови мислења.
Оиве голови да не се рачунаат титула немаше да имавте последниве 10 години.
Не кажав оти не треба да се рачунаат, не ме сфаќај погрешно. Туку дека Јунајтед не ни сакаа да играат, па Сити си искористи и ги даде. Да играше Манчестер како што си играше тие 45 мин ќе останеше 1-3. :) Што ќе беше најфер резултат. :)

Manchester United have not won away at Stamford Bridge since 2002. Barclays Premier League leaders Chelsea are unbeaten this season.

Manchester United have not won away at Stamford Bridge since 2002. Barclays Premier League leaders Chelsea are unbeaten this season.
Нагласи во Премиер Лига.

И де одговори што ти беше финтата со интелигенцијата?

Не кажав оти не треба да се рачунаат, не ме сфаќај погрешно. Туку дека Јунајтед не ни сакаа да играат, па Сити си искористи и ги даде. Да играше Манчестер како што си играше тие 45 мин ќе останеше 1-3. :) Што ќе беше најфер резултат. :)
Од кај знаеш па ти и на Виган и остали боранија клубови не им се играло во 90+:ROFLMAO:
И да е така како што викаш сепак градско дерби треба крв да падне не да им пуштаат да им ја полнат мрежата немате никакво оправдување за тој срам што ви го нанесоа Шити.

Од кај знаеш па ти и на Виган и остали боранија клубови не им се играло во 90+:ROFLMAO:
И да е така како што викаш сепак градско дерби треба крв да падне не да им пуштаат да им ја полнат мрежата немате никакво оправдување за тој срам што ви го нанесоа Шити.
Нема оправдување кога ќе го видиш резултатот, многу јасно. Ама сакав да кажам оти не не утепаа толку како што изгледа според резултатот. Кажав веќе зошто. :) И ај да не одиме офтопик, мислам дека се разбравме. :)

GTFO. Чекам одговор уште. Веќе 15 минути најмалце си тука, уште те нема да одговориш. Ако нема одговор, чекам тука јавно извинување. Фала.

:D

И полани беше така де. Уште во октомври бевте убедливо најјаки, па после 2 месеци не знаевте што е победа.

А Сити за мене не не уринираа. Од проста причина што 3 гола постигнаа од 90та до 94та кога Јуанјтед воопшто НЕ ИГРАА. 1-3 пораз, со играч помалце 45 минути и постигнување гол во тие 45 минути не е ништо страшно. После тоа и јас не знам кој курац им беше што застанаа да играат фудбалерите на Јунајтед во продолжението. Не ми е за друго, резултатот ептен лаже па фаци што не ја гледале утакмицата пишуваат како Јунајтед бил помочан таа утакмица. (не кажувам директно за тебе, може си ја гледал, што те знам).
Баба ми да беше мушко, ќе имаше муда.

Нагласи во Премиер Лига.

Се мисли на тоа, дека членот напиша нешто, што очигледно ќе се случи. Исто како да напишеше „ќе победи тимот, што ќе постигне повеќе голови“.

Нагласи во Премиер Лига.

Немам намера да нагласувам зошто темава е за натпревар ОД ПРЕМИЕР ЛИГАТА !!
Коментарот со интелигенцијата не е твоја работа затоа што во постот не е наведена екипа/фанови.
Плус не си цитиран од мене така да ..
Мислењето ми беше дека постот на Biaffran JS за интелигенцијата на одредени луѓе му беше апсолутно точен.
;);)

Aко Фергусон излезе со Сколс и Керик против брзите Мата, Хазард и Оскар, ке биде многу тешко.
Зависи и како ке изигра одбраната на Јунајтед. Ако се на висина на задачата, мислам дека офанзивниот ред има големи шанси за постигнување гол.

Од друга страна Кејхил игра феномално, и ке биде навистина тешко.

Очекувам натпревар со многу голови и без судиски грешки, па подобриот тим нека победи.

Немам намера да нагласувам зошто темава е за натпревар ОД ПРЕМИЕР ЛИГАТА !!
Коментарот со интелигенцијата не е твоја работа затоа што во постот не е наведена екипа/фанови.
Плус не си цитиран од мене така да ..
Мислењето ми беше дека постот на Biaffran JS за интелигенцијата на одредени луѓе му беше апсолутно точен.
;);)

Калфа си му?
Ако ако, арно реков јас пред некое време..... кој прочита прочита,кој разбра разбра. :свиркам:

Нагласи во Премиер Лига.

А ти дежурен потрчко си на темава или дворски шут на смена?

Детето постира 1 факт кој е доста битен и е во врска со овој натпревар/тема, шо е ок, а ти трчаш да го напаѓаш.

Постирај и ти нешто слично, пример дека последен натпревар без головие овие 2 тима одиграле пред 45435646 години

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom