Мислев на времето кога Торес беше играч на Ливерпул т.е тие 3-4 сезони.Не мора да се извинувашАко мислеше на општо во тимот на Ливерпул, а не само оваа сезона КАКО И ШТО ТЕ РАЗБРАВ ЈАС според воведот тогаш дефинитивно Џерард, а ако мислеше во оваа мизерна сезона што ја имаат сите играчи на Ливерпул тогаш овој:
[video]http://www.liverpoolfc.tv/video/Premiership/10-11/Liverpool-Chelsea-07-11-2010/Lucas-v-Chelsea-22297.php3[/video]
![]()
Колку и да ми е криво и да го мразам сега тука си во право според мене. Топ 3ца играчи на Ливерпул во овие 4 сезониМислев на времето кога Торес беше играч на Ливерпул т.е тие 3-4 сезони.
Точно...јас велам 2-0време е да вратиме за поразот, доста е е 1-0![]()
плачкото ако е физички јак , психички ќе го умрат навивачите на Ливерпул и ќе почне да квичи на сред утакмица вратете ме во Ливерпул ,пс очекувам гол на Суарез!Челзи ако игра мотивирано како со Сандерленд,Ливерпул нека му ја мислат :tv:
Очекувам и Торес да се оддолжи што редовно не полнеше со гол против Ливерпул![]()
На Стемфорд се игра,така да нема да се слушнат тие 1000 навивачи на Ливерпул..плачкото ако е физички јак , психички ќе го умрат навивачите на Ливерпул и ќе почне да квичи на сред утакмица вратете ме во Ливерпул ,пс очекувам гол на Суарез!
Не е физички јак. Технички е одлично поткован и има страшно чувство за гол ама за физичка издржливост.....тешко. А психички очекувам да падне!плачкото ако е физички јак , психички ќе го умрат навивачите на Ливерпул и ќе почне да квичи на сред утакмица вратете ме во Ливерпул ,пс очекувам гол на Суарез!
Интересни е ова размислување имајќи во предвид дека тимот на Челзи распали во претходните две кола и размонтира солидни противници, кои сличајно или не, го ставаат Ливерпул во сендвич на табелата. Сето тоа, без Торес, башка шо реална е можноста да не стартува.Гласав за Ливерпул,незнам се си мислам ќе изненадат за инат на Торес![]()
Баш ме интересира, од кога и како тоа Челзи стана таков ривал за Ливерпул шо Торес ви стана смртен непријател буквално како навивачи на Ливерпул иако и по доаѓањето во Челзи има само респект за Ливерпул и навивачите?Фала богу зашто да го нарекувам така додека играл за Ливерпул. Кога реши да игра во Челзи епа од тогаш се сменија работите.
Не е точно.Челзи моментално е две класи подобар од ливер-пул а за натаму ќе видиме![]()
Арно ти рекоа, мавни ја 2ка.Па не е се до тоа. И Реал кога игра со Барса има скор 12-0-0 и не му даваат 1.01 коеф затоа што нема пораз на домашен. Работата е дека е дерби а сите знаеме дека на дерби никогаш не се знае што може да биде. Затоа коефициентот е смешен. И да може да се проба Х2.
Можи уште еднаш да пробаш да ја објасниш суштината на ова, ако ја има?плачкото ако е физички јак , психички ќе го умрат навивачите на Ливерпул и ќе почне да квичи на сред утакмица вратете ме во Ливерпул ,пс очекувам гол на Суарез!
Физички неподготвен играч не можи да игра во Премиер Лига и особено не во Челзи. Особено кога има конкуренција каква шо има Торес.Не е физички јак. Технички е одлично поткован и има страшно чувство за гол ама за физичка издржливост.....тешко. А психички очекувам да падне!