Chelsea v Liverpool | Stamford Bridge, London | 06.02.11 17h |

Кој ќе победи на дуелот на Стемфорд Бриџ?

• Вкупно гласачи
    108
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Биче страхотно. Пазете го Лукас. Сеа неам време, утре ќе испосерам по опширно.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Не мора да се извинуваш ;) Ако мислеше на општо во тимот на Ливерпул, а не само оваа сезона КАКО И ШТО ТЕ РАЗБРАВ ЈАС според воведот тогаш дефинитивно Џерард, а ако мислеше во оваа мизерна сезона што ја имаат сите играчи на Ливерпул тогаш овој:

[video]http://www.liverpoolfc.tv/video/Premiership/10-11/Liverpool-Chelsea-07-11-2010/Lucas-v-Chelsea-22297.php3[/video]

:):)
Мислев на времето кога Торес беше играч на Ливерпул т.е тие 3-4 сезони.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Мислев на времето кога Торес беше играч на Ливерпул т.е тие 3-4 сезони.
Колку и да ми е криво и да го мразам сега тука си во право според мене. Топ 3ца играчи на Ливерпул во овие 4 сезони
1. Торес
2. Реина
3. Џерард

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
време е да вратиме за поразот, доста е е 1-0 :)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Челзи ако игра мотивирано како со Сандерленд,Ливерпул нека му ја мислат :tv:
Очекувам и Торес да се оддолжи што редовно не полнеше со гол против Ливерпул :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Челзи ако игра мотивирано како со Сандерленд,Ливерпул нека му ја мислат :tv:
Очекувам и Торес да се оддолжи што редовно не полнеше со гол против Ливерпул :)
плачкото ако е физички јак , психички ќе го умрат навивачите на Ливерпул и ќе почне да квичи на сред утакмица вратете ме во Ливерпул ,пс очекувам гол на Суарез!

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
плачкото ако е физички јак , психички ќе го умрат навивачите на Ливерпул и ќе почне да квичи на сред утакмица вратете ме во Ливерпул ,пс очекувам гол на Суарез!
На Стемфорд се игра,така да нема да се слушнат тие 1000 навивачи на Ливерпул..

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Сите типуваат на победник
Мој тип нерешено 1-1 :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.183
Не е физички јак. Технички е одлично поткован и има страшно чувство за гол ама за физичка издржливост.....тешко. А психички очекувам да падне!

F

fantomX

Гостин
Гласав за Ливерпул,незнам се си мислам ќе изненадат за инат на Торес :)
Интересни е ова размислување имајќи во предвид дека тимот на Челзи распали во претходните две кола и размонтира солидни противници, кои сличајно или не, го ставаат Ливерпул во сендвич на табелата. Сето тоа, без Торес, башка шо реална е можноста да не стартува.

Фала богу зашто да го нарекувам така додека играл за Ливерпул. Кога реши да игра во Челзи епа од тогаш се сменија работите.
Баш ме интересира, од кога и како тоа Челзи стана таков ривал за Ливерпул шо Торес ви стана смртен непријател буквално како навивачи на Ливерпул иако и по доаѓањето во Челзи има само респект за Ливерпул и навивачите?

Челзи моментално е две класи подобар од ливер-пул а за натаму ќе видиме :toe:
Не е точно.

Па не е се до тоа. И Реал кога игра со Барса има скор 12-0-0 и не му даваат 1.01 коеф затоа што нема пораз на домашен. Работата е дека е дерби а сите знаеме дека на дерби никогаш не се знае што може да биде. Затоа коефициентот е смешен. И да може да се проба Х2.
Арно ти рекоа, мавни ја 2ка.

Можи уште еднаш да пробаш да ја објасниш суштината на ова, ако ја има?

Не е физички јак. Технички е одлично поткован и има страшно чувство за гол ама за физичка издржливост.....тешко. А психички очекувам да падне!
Физички неподготвен играч не можи да игра во Премиер Лига и особено не во Челзи. Особено кога има конкуренција каква шо има Торес.
Психички, ако ја има глупата лузерска скаузерска психа нема ни потреба да падни, паднат е уште непочнат дуелов. :toe:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Не би рекол дека Ливерпул би победил, на Мостот... Зошто ? Челзи, и тоа е очигледно, им тргна работата.. Во последните 3 мечеви, ако се сеќавам добро, имаат три победи.. Особено ја издвојувам оваа против Сандерленд, каде, можеби и ја одиграа најдобрата утакмица на гостински терен, годинава... Најдобро за првенството би било Челзи, да се врати во топ форма, а Ливерпул пак, нема шанси за првите 4 во ПЛ, сезонава... Но, едно но, Ливерпул игра добро под водство на Кени, има солидна одбрана која нема примено гол на 3те последни меча, и ова е за нив голем испит...

Моја, претпоставка, е дека Челзи има и тоа како сили, да победи, и типувам на победа од 3-1 за Челзи, и ако Торес стартува, тогаш дава и гол, сигурно.. Освен ако Шкртел или Агер не го еби, во првите 2-3 минути од мечов...

Но, епитетот дерби, треба да се оправда во недела во 17 00 часот... Очекувам добар фудбал, со голови, без разлика кој би победил...

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Нерешено...едноставно двете екипи се во јака форма,можеби Челзи ќе има предност бидејки игра на домашен терен...евентуална победа со гол разлика.Ливерпул 8 недели без Керол,Суарез сам во напад...ќе видиме како ќе ги постави Кени.
Очекувам добар фудбал....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom