ChatGPT (OpenAI)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Излезе на ФВ дебата овој клип дали е АИ или е вистински...не е гогично лав да рипа во море и јаде ајкула, е еден тврди дека оваква снимка со детали сенки на нозете на лавот не може да се напраи со АИ ??? Не се разбирам во АИ, но мислам дека сепак е АИ, може пософистицирано напраен?

Излезе на ФВ дебата овој клип дали е АИ или е вистински...не е гогично лав да рипа во море и јаде ајкула, е еден тврди дека оваква снимка со детали сенки на нозете на лавот не може да се напраи со АИ ??? Не се разбирам во АИ, но мислам дека сепак е АИ, може пософистицирано напраен?

АИ е. Доста очигледен АИ.

Дури и натални карти прави Chat GPT и Gemini.

Gemini ми направи до толку детална и цело време те прашува дали сакаш за здравје, за љубов и ред други работи. Може дури и да ти поше за некој посебен датум. Цело време го водиш во кој правец да ти пишува.

Колку е се тоа точно не знам, јас многу и не верувам во такви натални карти ама е интересно колку детално вади текст.

Последно уредено:
Mad Arthur GIF by MOODMAN

Шишево е купено со ракија (ракија Podrum Pevac) е сега шишето е убава форма ама има некој ситем вентил во него и не знам како би можело да се полни повторно шишево? Пробав да полнам вода од чешма полни споро зошто тој вентилот од страна има мали дупчиња но пример да полнам пак во него ракија пола ќе биде истурена надвор
А дали знае ChatGPT детално степ бај степ да напише упатство за вадење вентил за воздух од шише со ракија за да не иде узалуд празното шише?
:icon_lol:

Gemini ми направи до толку детална и цело време те прашува дали сакаш за здравје, за љубов и ред други работи. Може дури и да ти поше за некој посебен датум. Цело време го водиш во кој правец да ти пишува.

Колку е се тоа точно не знам, јас многу и не верувам во такви натални карти ама е интересно колку детално вади текст.

Грок вика дека ChatGPT правел точни, Gemini знаел од памет да измислува некои работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom