Чао Tрифун!!!

• Креатор на темата Креатор на темата cirkon
  • Време на започнување Време на започнување
Трифун стана симболика за тиња градоначалник :)

И Пенов бешее Трифун! :pos:

Jaс би гласал за Амди Бајрам, стар граѓанин на Скопје, елоквентен човек, плус далеку над Трифунизмот е :pipi:

Или за КИЛИ :vozbud:

Или за КИЛИ :vozbud:
mmm Kili...me likey:wub::icon_lol:

Тешко ќе биде без Twifun:cry: Али само нека иде, ќе преболиме. Ипак ни остави прекрасни балади кои ќе си ги потпевнуваме и ќе се сеќаваме со љубов на неговиот botox injected-make up covered лик и дело.:pipi::icon_lol:

мозе и жабарот неа го напраи цело скопје голема кафана барем туристи ке навлечеме

Ќе бидам краток и јасен Трифче треба да си замине сместа

Тапани чукаат...
пееме ние...
Трифун си оди...
...ааа... :uvo:
Трифун педер напред Вардар ае... але...
:olee:

Ме држи расположението од пред два дена...

:helou: Чао Триф...

Od kaj ti se slikive ,Trn?
Kaj ima vakvi tramvai?
Ovaa na voz mi lici od vnatre....nema mnogu vrati ke se glavat ludjeto na vleguvanje i izleguvanje.......
Aj uste edna tema otvorete za trifun,parni da bidat barem.
Aм ако нема многу врати. Се снаоѓаат луѓево, добро им оди до сега на жителите на Скопје. Никој не ми се пожалил, сите ги фалат трамваите баш зш личеле на возови.

Трифун си е Трифун... каде и да е :)
:pos::pos:
Серпик за трифун!

А кога им даваа автобуси од Фас??? Ке правам трамвај. Кај затвори цела фабрика т.е. можеше да нарача 100-тина автобуси, и ке си работеа луѓето, кај и трмавај направи, па сега и јсп ке затвори. Толку. Трамвајот е каде каде подобар, поредовен, сите го видовме бериќетот, така да кај велам и во Битола да го туриме за градоначалник па може и тука ке направи трамвај... или шинобус, whatever

Е*а се низ Скопјево па ќе си оди,море гилотина....што би рекол Серпик,фаца му небила :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom