Чао,Кајгана...чао

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
домашното воспитување - говори за човекот па дури и преку неговите постови-
ако ништо повеќе бар да имаат почит со оглед на тоа што е повозрасен од повеќето-
а дали се глупости неговите теми - тоа е индивидуално мислење- и ако некому не му се допаѓаат може да ги игнорира - многу е поедноставно отколку да се докажува со неумесните детски коментари

ОК, важи, немам попаметна работа, па ќе дискутирам за Анчо...

Анчо, врати се, не оди Света Гора, нема таму монахињи!!

Што би и рекле на Кајгана доколку си одите-зборови можеби и песна за збогум.

Никогаш нема да си одам од Кајгана.

Ни она мене ме пушта, ни јас нејзе не ја пуштам.

:)

Ииии што дочека Anco,да има тема за него

RIP in pepperonis m8

Ало луѓе значи човекот не умрел, не пишувајте rip, идиоти големи испаѓате. Отишол малку да си игра по цели денови со внуците, или да изигра партија шах со комшијата, или да ебе малку ако е уште во можност се разбира...

ОК, важи, немам попаметна работа, па ќе дискутирам за Анчо...
Среќа дискусиите со 15 годишни деца за тоа дали Милан или Атлетико е појак се попаметни дискусии

Среќа дискусиите со 15 годишни деца за тоа дали Милан или Атлетико е појак се попаметни дискусии

Па не може секој како тебе да дискутира за нуклеарна физика, филозофија и мистицизам.

најди некој пост од Анчо каде тој навредува некој член -( нема да најдеш) -но, за разлика од него тој трпеше навреди и исмејувања од повеќето на форумов - а тоа друже докажува нешто многу повеќе отколку оние теми или што и да се што ти ги наведе-

Без некоја посебна причина

Коклу пред тебе така останале безимени-исфрлени во шоља или во весник,
подобро и тебе татко ти да те истресел некаде во песок или во некој папрат.

Изгледа на чичко Анчо му поминал пубертетот, па решил да се уозбили.
twqxfv1401636818.jpg

via Anco :D

Ако постираш глупости, нормално е да трпиш исмејување. Дали му доликува на човек на негови години да отвара онакви теми-глупости, и да коментира идиотштини?
oh the irony :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom