Cermat сладоледи

• Креатор на темата Креатор на темата b0nus!
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
8 јануари 2009
Мислења
929
Поени од реакции
21
Cermat сладоледие се најдобри македонски,произведени во нашата држава.Дали вие сте ги пробале нивните Вкусови.КОј највише ви се допага?

Кој рекол дека се најдобри,мене тиња ми се.

За мене No1 се Делта!

Dobri se samo imeto ne mu valja. Cermat znaci Turistickata planina vo svajcarija. Ke mozese bar korab da bide Imeto.

Едни од сладоледите дкои може да се рече дека не се најлошите, дефинитивно најголемо срање во Македонија се оние - "Милина" сладоледите :S

Јас би рекол оние македонските домашни сладоледи се тиња.А за македонски сладоледи најдобар ми е хммм.Па не јадам баш македонски сладоледи.

Едни од сладоледите дкои може да се рече дека не се најлошите, дефинитивно најголемо срање во Македонија се оние - "Милина" сладоледите :S

:pos2::pos2::pos2::pos2: U pravo si mi se gadi od niv

Милина се пропадната инвестиција...сок замрзнат:pos:

A тие Цермат не се ништо посебно, освен тој Биското.Памтам едно лето, мајче му расплакав, цел фрижидер со Биското изедов тоа лето.Ептен ми се допаѓаше:)

brand.gif

Во овој случај не. Подобро тоа Бугарските за правење по дома сам ке си ги направам него ваков да земам.

цермат се супер, дбро знам дека алгида се најквалитетни ама и цермат се супер посебно страчателата најубав сладолед у свет! вреди да се проба!

Не сум пробал до сега од цермат..

DELTAAAAAAAAAAA!!!!!!

MAGNUM СО БАДЕМИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!

ajdeeeeeeeeee udrete pesplatni reklami udriiii:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom