Ретардирани луѓе сами не знаат што сакаат. Ако се шпански нели нема синхронизација ама на стариве не им се гледа пошто ништо и не можат да прочитаат (пола народ е неписмен) а и малку се така како за помлади генерации шпанскиве. Има шмукање, итн итн. Синхронизација на шпанските пак е сквернавење така да.....Да Картел, ама кога почнаа латино новелите да ги синхронизираат на македонски(Магична привлечност, Картел) и тоа во прајм-тајм термини, ние се буневме да не ги синхронизираат да ги даваат на шпански, а со синхронизацијата можеби ќе гледаа и постарите лица и ќе имаа гледаност латино новелите и со тоа сега наместо турски и индиски ќе имаше латино, ама ние се буневме и ја укинаа синхронизацијата и гледаноста опадна.
Мене не ми е јасно зошто луѓето ги гледаат индиските и турските серии, а не ги сакаат шпанските, само тоа никако не ми е јасно.
Епа кога се правевме паметни тогаш ние со латино сериите сега Сител си најде попаметна работа, си зима евтини турски серии си ги синхронизира и си има гледаност. Барем да ги имаше латино сериите, и синхронизирани да беа ќе беше добро, барем ќе ги гледавме а сега никако не ги гледаме. Е сега ќе чекаме 22 век за да ги има поново латино сериите. Ееееј Магична привлечност(Sortilegio) во прајм тајм... ејјјј... кај се видело тоа... Ама што си баравме си најдовме.Ретардирани луѓе сами не знаат што сакаат. Ако се шпански нели нема синхронизација ама на стариве не им се гледа пошто ништо и не можат да прочитаат (пола народ е неписмен) а и малку се така како за помлади генерации шпанскиве. Има шмукање, итн итн. Синхронизација на шпанските пак е сквернавење така да.....
Тоа е сега......ама пак тврдам дека глупо е да се синхронизираат шпански. Шпанскиот т.е јужно американскиов јазик е преубав, па дури и го научивме. Сквернавење е да се исфрли тоа. Е сега ако не се исфрли пак народот не гледа вакви туку турски и пак ништо. Врти како сакаш нема спас.Епа кога се правевме паметни тогаш ние со латино сериите сега Сител си најде попаметна работа, си зима евтини турски серии си ги синхронизира и си има гледаност. Барем да ги имаше латино сериите, и синхронизирани да беа ќе беше добро, барем ќе ги гледавме а сега никако не ги гледаме. Е сега ќе чекаме 22 век за да ги има поново латино сериите. Ееееј Магична привлечност(Sortilegio) во прајм тајм... ејјјј... кај се видело тоа... Ама што си баравме си најдовме.
Другар, додека кај нас има неписмени и што мислат дека латино сериите се ѓубриња, така ќе биде. Televisa е гигант за правење латино серии заедно со Telemundo, ама најубави беа од деведесетите до негде 2010 а од сега со новиве глумпци малце е поглупо. Јас мислам дека редно е некоја македонска телевизија да отвори сестринска телевизија како Doma tv Хрватска, Acasa Романија, Novela tv Полска...Тоа е сега......ама пак тврдам дека глупо е да се синхронизираат шпански. Шпанскиот т.е јужно американскиов јазик е преубав, па дури и го научивме. Сквернавење е да се исфрли тоа. Е сега ако не се исфрли пак народот не гледа вакви туку турски и пак ништо. Врти како сакаш нема спас.
Баш пред еден месец загледав една шпанска и тоа од оние во САД што ги снимаат новите. Абе со ќејф ја гледам
Некои на 13 губат невиност
Остареа????? - I'm 14 for god sake!
Е оди докажи им. Сигурно турскиве и индискиве се подобри Ама глупав народ тоа ти е. Ова индискиве и јас и ти можиме вакви да снимаме. Ни треба само мобилен со камера и неколкумина кловнови. Гарант поинтересна серија ќе снимиме па и со подобра графика и подобри ефектиДругар, додека кај нас има неписмени и што мислат дека латино сериите се ѓубриња, така ќе биде. Televisa е гигант за правење латино серии заедно со Telemundo, ама најубави беа од деведесетите до негде 2010 а од сега со новиве глумпци малце е поглупо. Јас мислам дека редно е некоја македонска телевизија да отвори сестринска телевизија како Doma tv Хрватска, Acasa Романија, Novela tv Полска...
Супер е со американскиве серии, па да почнат и некои квалитетни од Шпанија, Франција итн. кај нас на ТВ ќе има супер серии.МТВ мене на фејсбук ми кажаа дека наскоро ќе пуштеле некоја серија од некоја многу квалитетна шпанска продукција.
Најмладата мајка имала само 5 години кога се породила!Некои на 13 губат невиност
ПО ВАШЕ БАРАЊЕ НОВАТА ХИТ ИНДОТУРСКОЗЕЛЕНОРТСКООСТРОВСКА СЕРИЈА САМО НА СИТЕЛ ТВ !Најмладата мајка имала само 5 години кога се породила!
И тоа за беспари ќе им ја дадеме.Е оди докажи им. Сигурно турскиве и индискиве се подобри Ама глупав народ тоа ти е. Ова индискиве и јас и ти можиме вакви да снимаме. Ни треба само мобилен со камера и неколкумина кловнови. Гарант поинтересна серија ќе снимиме па и со подобра графика и подобри ефекти
Значи сител се согласија да ја даваат само поради што има повеќе фанови на Ангели во Македонија на фејсбук страните отколку што имаат тие! Веќе две години ги молат, заедно со А1 ама многу биле скапи правата и плус ефектите демек не им се исплаќало ако било со мала гледаност, а верувам дека многу луѓе ке ја гледаат...па и беше време, склучиле договор со заборавив таму која англиска компанија за откупуивање на правата на англиски филмови, па време е да видиме нешто аргентинско и англиско, не само да гледаме забегани луѓе и мавање шамари на телевизија!
Со се, ама од тоа се на половина сум алергичен, а другата половина не ја јадам!Дете, со што те ранат тебе дома?