Casi Angeles

• Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Абе и еден куп нови има т.е не се нови ама пошто не гледав две сезони не ги знам многу. А не се лоши, воопшто не се лоши :love:
--- надополнето: 26 декември 2012 во 19:42 ---
Туку кај е бе Нико Бауер?? Го снема после првата сезона. Во втората не го видов а третата не ја ни гледав. Сега пак го нема
Да бе, и ја Нико нигде не го гледам.

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Џесмин е порнич..Немав гледано од првата сезона сега покрај турскиве серии чат пат се сведува на ова.Тапа прича ми е нешто сезонава за претходните незнам баш али какви се глумициве ..

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.817
Џесмин е порнич..Немав гледано од првата сезона сега покрај турскиве серии чат пат се сведува на ова.Тапа прича ми е нешто сезонава за претходните незнам баш али какви се глумициве ..
Глумиците се у пичку материн. :drk: Единствено нешто што е вредно во серијава. Приказната тапа. Не можи бе да имаш корпорација или што и да е што сака со светот да владее а да се бориш против тоа со музика и гитара :facepalm: Или пак не можи во ваква серија која отиде накај музичка да мешаш владеење со свет, тајни корпорации итн. Или одиш на серија во која музиката е во преден план или веќе одиш на некоја крими серија или што ти ја знам што. Во ваков случај кога се решиле за тајни корпорации перење мозоци итн требало да стават и соодветни ликови т.е борци против криминалот, тепање,пиштоли а не музички ѕвезди да ставаат :facepalm: Лошо

rcs

One and Only
Член од
25 ноември 2012
Мислења
43
Поени од реакции
13
Во споредба со турските филмови, :) филмов е закон бтв каква џасмин ве? ауауаууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу -.-

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.817
Шо се случи со серијава??? Не ја имам зачекано веќе од 14 часот. Толку да не беше??

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Супер уште една серија! Ма незнам она вестине што ги даваат уште, да се укине све тоа и само серии да гледаме треба! :)

rcs

One and Only
Член од
25 ноември 2012
Мислења
43
Поени од реакции
13
abe .... =.=' u 11 saat ima sea ... toa vreme u 300 sn'ishta sum ...
@ Pat Bateman FOX Movies za tebe xD

rcs

One and Only
Член од
25 ноември 2012
Мислења
43
Поени од реакции
13
nema repriza vishe... u 11 ima i gotovo :(
turskine od 12 saat do 7 saat repriza posle vesti i dalje novi epizode turski xD

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
од 11 саат има само и тоа на сред серија вести пуштат па после продолжуваат со епизодата.

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Добро ја има ли со превод серијава на нет или да се симне ?

Kajgana Shop

На врв Bottom