Casi Angeles

• Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Мислам дека знам која е серијава али не сум сигурен. Се двоумам дали беше онаа кај што еден дечко(најмангуп од сите) има радио станица своја или беше онаа кај што многу деца без родители нешто у куќа се па се верат на 14 години итн итн??
Втората!!!
И бај да веј:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
КОНЕЧНОООООООООООООООО!!!

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Сигурни сте дека не се ТУРСКИ АНГЕЛИ?
Немој после да испадне па таа се викаше Касандра а не Ѓумуш

Christian Lovato

stonecold
Член од
2 април 2012
Мислења
601
Поени од реакции
272
Значи сител се согласија да ја даваат само поради што има повеќе фанови на Ангели во Македонија на фејсбук страните отколку што имаат тие! Веќе две години ги молат, заедно со А1 ама многу биле скапи правата и плус ефектите демек не им се исплаќало ако било со мала гледаност, а верувам дека многу луѓе ке ја гледаат...па и беше време, склучиле договор со заборавив таму која англиска компанија за откупуивање на правата на англиски филмови, па време е да видиме нешто аргентинско и англиско, не само да гледаме забегани луѓе и мавање шамари на телевизија!

Christian Lovato

stonecold
Член од
2 април 2012
Мислења
601
Поени од реакции
272
Ќе се носат пак патики и чорапи низ Скопјево до колена.
Не, тие беа во првите сезони, сега ќе има марами од 2 метра, исечени марами и конци заврзани на раката,плетени ланчиња и ланчиња од 3 метра со монистра, обавезно миничи и кратки маички, плус капи и црна кожа...во суштина ова:

--- надополнето: 10 септември 2012 во 09:35 ---
OMG OMG OMG Fangirling all around omg omg I just came :vozbud:

On the other hand воопшто не е лошо ова.Има сериозна фан база во МКД серијава.Некои веќе по торенти си ја гледаа серијава ама ептен молеа бараа некоја ТВ да ја откупи сезонава и конечно им се исполни желбата така да супер за нив и за Сител.
Исто така ова не е турска серија а и поинтересна е од било која турско индиска серија (претпоставка ама најверојатно така е) така да супер за телевизијата,за фановите и за луѓе што не сакаат турски серии.

Е сега едино лошо е што и остареа тие што ја гледаа серијава во нејзиниот врв на популарност па сега наместо серии да гледаат плачат како магарици али сепак браво за потегов иако не ми е интересна серијава а нема ни да ја гледам.
И на крај креава покрај промените во програмската шема на МТВ веќе баш ми е и гајле што даваат на другиве телевизии.
Остареа????? - I'm 14 for god sake!
:eek:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Штом не знам дека постои серијава, сигурно ми е подобро без неа.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Причина плус зашо Шител да остане избришана од мојо телевизор.

S

Sagan

Гостин
Јеееееее!
Ај сега една помош околу Шител. Знае ли некој како можам да бришам канали од листата на T-Home? Значи онака, уопште да ги нема у пакетот.
Фала.

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Е арно де. Подобро ќе гледам Ангели него овие сељанчиштава од Индија што се заостанати во времето на таткоми. Таман се порадував и мислев дека нашиве тв-а ќе престанат да емитуваат индиски серии, пред некој ден на Канал 5 видов дека почнува нова. :facepalm:
И неизбежен дел од серијата, мора на секој филм да има бар по 3-4 вакви шо не се имат искапено по 1 месец.

:sick::sick::sick:

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Не дека се радувам не ги ни гледав ни па ќе ги гледам али малце промена аман со турските серии Thank god.

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Јас ја имам гледано оваа сезона на интернет пред неколку години ама сега пак ќе си ја гледам. Ногу ми е гајле.

Christian Lovato

stonecold
Член од
2 април 2012
Мислења
601
Поени од реакции
272
Е арно де. Подобро ќе гледам Ангели него овие сељанчиштава од Индија што се заостанати во времето на таткоми. Таман се порадував и мислев дека нашиве тв-а ќе престанат да емитуваат индиски серии, пред некој ден на Канал 5 видов дека почнува нова. :facepalm:
И неизбежен дел од серијата, мора на секој филм да има бар по 3-4 вакви шо не се имат искапено по 1 месец.

:sick::sick::sick:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
тинејџ аргентинки никогаш не се на одмет

Kajgana Shop

На врв Bottom