Carlos Santana во Скопје на 10.07.09

• Креатор на темата Креатор на темата reactive89
  • Време на започнување Време на започнување
Во колку почна концертот?

9:00 до 9:05 некое време, иако типував најрано 9:30. Точни беа, се изненадив.

почна во 9.02 на мојот часовник........

Сантана ти е исто како да свршиш без секс...... :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
as the rich is getting richer
The poorer is getting poorer
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Бев и најубаво си поминав:vozbud:

Редот е мој. :)
Нема многу да пишувам за целата атмосфера што владееше вчера бидејќи тие што не биле ни приближно не би можеле да створат слика за како излегаше сето тоа.

Искрено, прво се разочарав бидејќи кога влегов беше празно ама веројатно поради тоа што влегов прерано - 7 и нешто ама веќе во 8.30 беше друго.
Пријатно ме изненади што не доцнеше воопшто,очекував барем половина час минимум а и свиреше 2и пол часа ако не грешам, што и не е малку.

На Smooth ,Imagine и Corazon espinado беше неверојатно.
Сите звуци,емоции и движења од вчера сплотени во едно ми изгледаат толку неверојатно:pipi:.

Како и секогаш ептен малку успеав да видам што се случуваше горе на сцената бидејќи имаше по 2 метра луѓе околу мене па за нас од по 1.65 немаше место :toe:.Ама мање битно тоа.

Единствен тапа момент од цела вечер ми беше на песната бидејќи ги изгубив сите па наредните 8 минути ми поминаа во вртење околу а најмалку сакав на песнава која ми беше во топ5 кои што сакам да ги слушнам.:nesum: Како и да е ,убаво е да се види сега како изгледало .

Лудница, незаборавен концерт. Само толку можам да кажам.

Ги свирешe оние старите... Samba pati, Black magic woman....???
уффф... мака ми е што не беф, сеа.:tapp:

Најбоље беешееееееее!!!!!!!!!!
Џастис све свирешеееееее!! Најдобар концерт на кој до сега сум била. Само тој на Тоше на градски за мене го надминува ова!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
"And we danced on nto the night..":vozbud:

Ги свирешe оние старите... Samba pati, Black magic woman....???
уффф... мака ми е што не беф, сеа.:tapp:
Да, ги свиреше и двете.:) Всушност повеќето беа стари песни. Europa и Flor D'Luna не ги исвира само.

:nerv::nerv::nerv:
aaaaarhg.. значи не си свесен колку ви завидувам сега

оооох...

Концертот беше ФЕНОМЕНАЛЕН! Карлос уште еднаш докажа дека е голем мајстор!

Редот е мој. :)
Нема многу да пишувам за целата атмосфера што владееше вчера бидејќи тие што не биле ни приближно не би можеле да створат слика за како излегаше сето тоа.

Искрено, прво се разочарав бидејќи кога влегов беше празно ама веројатно поради тоа што влегов прерано - 7 и нешто ама веќе во 8.30 беше друго.
Пријатно ме изненади што не доцнеше воопшто,очекував барем половина час минимум а и свиреше 2и пол часа ако не грешам, што и не е малку.

На Smooth ,Imagine и Corazon espinado беше неверојатно.
Сите звуци,емоции и движења од вчера сплотени во едно ми изгледаат толку неверојатно:pipi:.

Како и секогаш ептен малку успеав да видам што се случуваше горе на сцената бидејќи имаше по 2 метра луѓе околу мене па за нас од по 1.65 немаше место :toe:.Ама мање битно тоа.

Единствен тапа момент од цела вечер ми беше на песната бидејќи ги изгубив сите па наредните 8 минути ми поминаа во вртење околу а најмалку сакав на песнава која ми беше во топ5 кои што сакам да ги слушнам.:nesum: Како и да е ,убаво е да се види сега како изгледало .

Јас сум два метра и јас бев таму и на мене ми викаа да се тргнам де на оваа де на онаа страна..... да не ти пречев јас???:smir:

Јас сум два метра и јас бев таму и на мене ми викаа да се тргнам де на оваа де на онаа страна..... да не ти пречев јас???:smir:
Не, не се бунев јас јавно, така да други ниски луѓе биле :icon_bigg

Од кај да почнам, поубаво немам пројдено никаде, на ниеден концерт.Први ред бев, фан пит, на еден метар од ѕверот, се изнарипав и изнапеав, башка заработив и трзалица од чоекот, со потписче со која имаше свирено на концертот, посреќна не бев, и у моментот не ни знаев шо се дешава.Знам дека после тоа не си ги осеќав нозете, глас остана нешто, али вредеше мајката :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom