Carlos Santana во Скопје на 10.07.09

• Креатор на темата reactive89
  • Време на започнување
Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Во колку почна концертот?

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
9:00 до 9:05 некое време, иако типував најрано 9:30. Точни беа, се изненадив.

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
почна во 9.02 на мојот часовник........

Сантана ти е исто како да свршиш без секс...... :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
as the rich is getting richer
The poorer is getting poorer
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ANDZI

Fashion is my opsession
Член од
5 февруари 2007
Мислења
833
Поени од реакции
6
Бев и најубаво си поминав:vozbud:

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Редот е мој. :)
Нема многу да пишувам за целата атмосфера што владееше вчера бидејќи тие што не биле ни приближно не би можеле да створат слика за како излегаше сето тоа.

Искрено, прво се разочарав бидејќи кога влегов беше празно ама веројатно поради тоа што влегов прерано - 7 и нешто ама веќе во 8.30 беше друго.
Пријатно ме изненади што не доцнеше воопшто,очекував барем половина час минимум а и свиреше 2и пол часа ако не грешам, што и не е малку.

На Smooth ,Imagine и Corazon espinado беше неверојатно.
Сите звуци,емоции и движења од вчера сплотени во едно ми изгледаат толку неверојатно:pipi:.

Како и секогаш ептен малку успеав да видам што се случуваше горе на сцената бидејќи имаше по 2 метра луѓе околу мене па за нас од по 1.65 немаше место :toe:.Ама мање битно тоа.

Единствен тапа момент од цела вечер ми беше на песната бидејќи ги изгубив сите па наредните 8 минути ми поминаа во вртење околу а најмалку сакав на песнава која ми беше во топ5 кои што сакам да ги слушнам.:nesum: Како и да е ,убаво е да се види сега како изгледало .

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Лудница, незаборавен концерт. Само толку можам да кажам.

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Ги свирешe оние старите... Samba pati, Black magic woman....???
уффф... мака ми е што не беф, сеа.:tapp:

macaparket

Oфицијализиран Паркет!
Член од
16 јуни 2009
Мислења
281
Поени од реакции
14
Најбоље беешееееееее!!!!!!!!!!
Џастис све свирешеееееее!! Најдобар концерт на кој до сега сум била. Само тој на Тоше на градски за мене го надминува ова!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
"And we danced on nto the night..":vozbud:

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Ги свирешe оние старите... Samba pati, Black magic woman....???
уффф... мака ми е што не беф, сеа.:tapp:
Да, ги свиреше и двете.:) Всушност повеќето беа стари песни. Europa и Flor D'Luna не ги исвира само.

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
:nerv::nerv::nerv:
aaaaarhg.. значи не си свесен колку ви завидувам сега

оооох...

Член од
19 февруари 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
Концертот беше ФЕНОМЕНАЛЕН! Карлос уште еднаш докажа дека е голем мајстор!

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Редот е мој. :)
Нема многу да пишувам за целата атмосфера што владееше вчера бидејќи тие што не биле ни приближно не би можеле да створат слика за како излегаше сето тоа.

Искрено, прво се разочарав бидејќи кога влегов беше празно ама веројатно поради тоа што влегов прерано - 7 и нешто ама веќе во 8.30 беше друго.
Пријатно ме изненади што не доцнеше воопшто,очекував барем половина час минимум а и свиреше 2и пол часа ако не грешам, што и не е малку.

На Smooth ,Imagine и Corazon espinado беше неверојатно.
Сите звуци,емоции и движења од вчера сплотени во едно ми изгледаат толку неверојатно:pipi:.

Како и секогаш ептен малку успеав да видам што се случуваше горе на сцената бидејќи имаше по 2 метра луѓе околу мене па за нас од по 1.65 немаше место :toe:.Ама мање битно тоа.

Единствен тапа момент од цела вечер ми беше на песната бидејќи ги изгубив сите па наредните 8 минути ми поминаа во вртење околу а најмалку сакав на песнава која ми беше во топ5 кои што сакам да ги слушнам.:nesum: Како и да е ,убаво е да се види сега како изгледало .
Јас сум два метра и јас бев таму и на мене ми викаа да се тргнам де на оваа де на онаа страна..... да не ти пречев јас???:smir:

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Јас сум два метра и јас бев таму и на мене ми викаа да се тргнам де на оваа де на онаа страна..... да не ти пречев јас???:smir:
Не, не се бунев јас јавно, така да други ниски луѓе биле :icon_bigg

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Од кај да почнам, поубаво немам пројдено никаде, на ниеден концерт.Први ред бев, фан пит, на еден метар од ѕверот, се изнарипав и изнапеав, башка заработив и трзалица од чоекот, со потписче со која имаше свирено на концертот, посреќна не бев, и у моментот не ни знаев шо се дешава.Знам дека после тоа не си ги осеќав нозете, глас остана нешто, али вредеше мајката :)

Kajgana Shop

На врв Bottom