Carlos Santana во Скопје на 10.07.09

• Креатор на темата reactive89
  • Време на започнување

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Moра да одам :)
крвнички ќе се борам за да ги убедам моиве:pipi:

Vorpal_Louro

Иконокласт
Член од
4 мај 2009
Мислења
49
Поени од реакции
1
Супер, одамна немало некој од калибар на Сантана во Скопје. Сега, уште цената да биде нешто приступачно...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Лудница. Супер вест. Идеме сигурно. Во први борбени редови. Колку и да чини карта, ке гладувам, ке прекинам со алкохол, цигари ке откажам али идам.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
ОДАМ и јассссссссссссссссссссссссссссс:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Зар е можно ова? Браво за Авалон, браво за Авалон, ништо повеќе немам што да кажам, продукција која работи исклучиво квалитетно, најдобри се:smir:
Колку е цената?Ете и Дарк Кинг ќе идел, ќе се видиме таму, да ги видам и кајганаџиите

Сантана на 10 јули на концерт во Скопје<H2 id=H2naslov>Легендарниот гитарист Сантана во рамки на својата летна турнеја на 10 јули ќе одржи концерт на Градскиот стадион во Скопје.Два дена пред концертот во Скопје што ќе се одржи во организација на Авалон продукција, Сантана ќе настапи на стадионот Караискас во Атина и на Белградско Ушќе.
Сантана во неговата долгогодишна кариера има продадено повеќе од 90 милиони примероци од своите албуми.
Досега настапувал пред повеќе од 100 милиони луѓе, има освоено десет Греми награди и три латино Греми награди.
Тој се наоѓа на 15 место на вечната листа на 100 најдобри гитаристи во светот и е единствен музичар кој успеал да соработува со најголемите музичари од џез, рок, блуз, латино и поп музиката.

</H2>

П

Паган-др

Гостин
Лудница. Супер вест. Идеме сигурно. Во први борбени редови. Колку и да чини карта, ке гладувам, ке прекинам со алкохол, цигари ке откажам али идам.
Добро да не претеруваме. :icon_lol:

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Aј коа ќе има информации за продажба на картите, цена информирајте обавезно:vozbud:

R

reactive89

Гостин
Секако... само да се дознае и одма ќе се објават и цени и каде и што како се ќе биде известено... јас добив информација оти веќе на телевизија било кажано за концертот...:vozbud:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Абе би идел ако не се цените на картите плафонски, ама како што знаат овие од Авалон да се занесат ... (дополнете сами). :tapp:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Супер, одамна немало некој од калибар на Сантана во Скопје. Сега, уште цената да биде нешто приступачно...
Ja мислам дека никад у Скопје немало никој од калибарот на Сантана...:)

Сите што ќе идете на Егзит , муахаахаххахахаха, еве ви мило за драго :vozbud:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ааааа! Значи аааааа! Ова беше мојата реакција! Прееска си шетав низ улица Македонија и само од еднаш, ничим изазвано, гледам плакат со Сантана на него и кога поубаво се загледав гледам пишува во Скопје. И уште не ми е јасно! Како? ооо какоооо?

Нормално дека ќе одам и ако ја свири песнава, паѓам во несвест, шок, готово инфаркт!

Ааааааааааааааааааааааа!

R

Razorblade Kiss

Гостин
Ја цела година на себе не можам од Kravitz да си дојдам :) А од Сантана ќе треба да ме сместат во музичка лудница :) :)
Одам бе никој не шишам,а и не верувам дека картите ќе бидат нешто ептен ептен скапо затоа што не оди во прилог. А и Сантана е запознаен со рецесијата :pos2:

Како и да е....таму. И прв ред. ! :) се заебав за Кравиц,сеа не се заебувам. Трибина јок,само што поблизу,ушите да ми пукнат,срцето да ми излезе,адреналин 100ка,прслук пука !!! :)

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
:vozbud::vozbud::vozbud:
Аааа идам 100%... Леле конечно некој што вреди...
Како тоа јас плакатот го немам приметено.... :vozbud::vozbud::vozbud:

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Ова не се пропушта за ништо. Кжувајте карта колку е уште од сега да почнам да собирам. ААААА треба одмор да се прекажува, али нема гајле. ЛЕЛЕЕЕ
Ако видите некој како се џитка на сцена кога ќе ја свири black magic woman јас сум да знаете.

Kajgana Shop

На врв Bottom