pa isto avolon imaat najaveno deka ke nosat letovo nekoj opasen djМајкоооооооооооооооооооооооооооооооооооо ...... Летово ке биде ЕБЕЊЕ !
Само уште во Август на Изгрев некој Мега ДЈ да донесат =)
pa isto avolon imaat najaveno deka ke nosat letovo nekoj opasen dj
Дај и за мене некако ВИП карта да ми платиНормално дека ќе се оди, кога сестра ми плаќа за мојата VIP карта.
малку ftopic:pa isto avolon imaat najaveno deka ke nosat letovo nekoj opasen dj
Скапо е 1500 :nesum: .
Ама за Карлос вреди .
Точно скапо е. Стадион е тоа, собира 20.000 луѓе што значи дека ќе има голем прилив на средства од карти, а за спонзори да не зборувам. Според мене 1000 би била идеална цена.Скапо е 1500 :nesum: .
Ама за Карлос вреди .
Баш напротив. Сеа сите се фураат ке идат сигурно ова она и на крај повеќето ке седат у парк по тревите.Скапо било... афафаф мафафаф. И на крај сите ќе се нацртате на стадион. Реков јас и миљон да е картата од сабајле сум таму.
да беше до 1000 ќе идевме ја, мрно и компанија ама сега вака изгледа ќе го биде ова шо го пиша тиБаш напротив. Сеа сите се фураат ке идат сигурно ова она и на крај повеќето ке седат у парк по тревите.
Јас се зафркнав не ни отидов на Кравиц, мислам дека ќе ми биде жал засекогаш. Тоа значи дека Сантана ама во никој случај не го пропуштам ма колку сака нека биде и карта, и пат и се`.....Ја цела година на себе не можам од Kravitz да си дојдам А од Сантана ќе треба да ме сместат во музичка лудница
Одам бе никој не шишам,а и не верувам дека картите ќе бидат нешто ептен ептен скапо затоа што не оди во прилог. А и Сантана е запознаен со рецесијата :pos2:
Како и да е....таму. И прв ред. ! се заебав за Кравиц,сеа не се заебувам. Трибина јок,само што поблизу,ушите да ми пукнат,срцето да ми излезе,адреналин 100ка,прслук пука !!!