Call of Duty: Modern Warfare 2

• Креатор на темата Креатор на темата |И.И|
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам дали е лажно или не али прееска оклучив Гарена и го видов ова. А мислам оти така имаше и пред да излезе World At War.

Не се вика Call of Duty 6: Modern Warfare 2, него само Call of Duty: Modern Warfare 2..

Името е Modern Warfare 2. Нема Call of Duty.

ac4f94697c376bc3ce957162cf7ed08c1d7fdf0fmodern-warfare-2.jpg

Името е Modern Warfare 2. Нема Call of Duty.

Да, има соби за MW2.
Ќе видиме за 4 дена дали ќе има и фул онлајн играње преку garena.

Не се фаќај на такви работи сеа, убаво знаеме дека на неа се мисли, небитно е дали пишале CoD6 или не.

Во garena сите се пишани така, што сте се фатиле за името. Собите може се направени, мада незнам што прават тие 200 луѓе внатре.

Во garena сите се пишани така, што сте се фатиле за името. Собите може се направени, мада незнам што прават тие 200 луѓе внатре.

Ставиле во settings War3.exe, па играат дота преку нив, помалку гужва. :devil3:

Сеуште не ми е јасно како може да се игра преку ГГЦ играва а е стим?

Почекајте да излезе, па ке видите. Може ќе најдат некој начин за да се игра мултиплеер.

Почекајте да излезе, па ке видите. Може ќе најдат некој начин за да се игра мултиплеер.
Нема начин да се игра мултиплеер ако ја немате оригинал, прифатете го тоа :)
Доколку е можно да се игра LAN, ондак топ..Ке видиме ај уше неколку дена..

Јас деновиве ќе земам XBOX Live па ќе пробам да ја играм. А за РС верувам дека ќе се најде начин.

Јас деновиве ќе земам XBOX Live па ќе пробам да ја играм. А за РС верувам дека ќе се најде начин.
Одма нема,али ке се почека некое време доека се најде:(..Иначе имам другар ми спомна дека ако ја купиш оргиналот Modern Warfare 2 и ако играш мултиплеер на 2 или повеќе компјутери со иста IP адреса следува бан..Вистина е ова?

Веќе ја има играва и за компјутер на интернет, само се чека крак за да се игра.:smir:

Веќе ја има играва и за компјутер на интернет, само се чека крак за да се игра.:smir:

Играта ја има и е криптирана. Клучот за декрипција излегува на официјалниот датум. Кракови веќе има, а тоа се било кој крак за Steam.

Значи да ја симнуваме и да чекаме до официјалниот датум на излегување?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom