Името е Modern Warfare 2. Нема Call of Duty.Не се вика Call of Duty 6: Modern Warfare 2, него само Call of Duty: Modern Warfare 2..
Да, има соби за MW2.Името е Modern Warfare 2. Нема Call of Duty.
Ставиле во settings War3.exe, па играат дота преку нив, помалку гужва. :devil3:Во garena сите се пишани така, што сте се фатиле за името. Собите може се направени, мада незнам што прават тие 200 луѓе внатре.
Нема начин да се игра мултиплеер ако ја немате оригинал, прифатете го тоаПочекајте да излезе, па ке видите. Може ќе најдат некој начин за да се игра мултиплеер.
Одма нема,али ке се почека некое време доека се најде..Иначе имам другар ми спомна дека ако ја купиш оргиналот Modern Warfare 2 и ако играш мултиплеер на 2 или повеќе компјутери со иста IP адреса следува бан..Вистина е ова?Јас деновиве ќе земам XBOX Live па ќе пробам да ја играм. А за РС верувам дека ќе се најде начин.
Играта ја има и е криптирана. Клучот за декрипција излегува на официјалниот датум. Кракови веќе има, а тоа се било кој крак за Steam.Веќе ја има играва и за компјутер на интернет, само се чека крак за да се игра.:smir: