Call of Duty: Modern Warfare 2

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
^

Епа ако видиш, не сум единствен, тука има уште 300 луѓе кои го чекаат кракот. :back:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Колку за информација, играта е 11 ГБ. :)
Од поодамна стана правило.....

Колку е поголема (во Гб) играта толку е пократка....:helou:

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
ke cekame do vtornik, togas pisuva deka ke bide krakot:pop:

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
According to VentureBeat, Del Amo had a history of piracy, selling modded 250GB Xbox 360 hard drives pre-loaded with 125 hacked games through auction site iOffer.com. At retail, the games could cost thousands of dollars, but Del Amo sold the hard drives for $150.

Најинтересниот дел :vozbud:

|MkD|hUnTeR

Golden Lords
Член од
15 мај 2009
Мислења
187
Поени од реакции
4
igrava iskaca za 2dena lele nemozam da cekam zverska e eve minimum requirements :

Minimum Requirements
  • OS: Microsoft Windows XP, Windows Vista and Windows 7 (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)
    Processor: Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better supported
    Memory: 1 GB RAM
    Graphics: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT or better or ATI Radeon 1600XT or better
    DirectX: Microsoft DirectX 9.0c
    Hard Drive: 12GB of free hard drive space
    Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
    Internet: Broadband connection required for Multiplayer Connectivity. Internet Connection required for activation
Release Medium
  • 1 DVD-ROM
Multiplayer Functions
  • Online Versus Multiplayer (18)
  • Online Co-Op Multiplayer (2)
  • 2 Local Co-Op PlayersOnline Play: 18 Versus/ 2 Co-op
For more info on these technical requirements and features, please visit IGN's Videogame Specs FAQ.

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Треба да се пазат само тие што продаваат нелегални копии.. и јас сум да се казнат сите оние кои прават пари на тој начин. Останатите, посебно тие што не се во САД, немаат зошто да се плашат.
Некој кажал:99 пати ќе крадеш на 100-от ке те фатат:)Дечково шверцувал му дошло време сеа кога ќе му шлапнат една казна ќе забораи што е PC:pos::pos:

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Некој кажал:99 пати ќе крадеш на 100-от ке те фатат:)Дечково шверцувал му дошло време сеа кога ќе му шлапнат една казна ќе забораи што е PC:pos::pos:
А, иронијата да биде уште поголема, уапсен е заради продавање на верзијата за Xbox 360 (која се појави по тракерите пред една недела), иако кога IW и Activision зборат за пиратерија од уста им излегува само PC..

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Да беше фатен во Франција, спорен новиот закон (кој мислам дека после неколку паѓања сепак се усвои!) нема да го пикнат в затвор туку ќе му забранеа интернет пристап. 1 или 2 години.
Ако го фатат некако да дојди до интернет тогаш ќе има други мерки.

Ејј, две години без интернет. Ќе скапи човек ко него (пират).

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ja svrti nekoj igrava kratka e kako prviot del ili ne? Jas ja spustiv od arena bg za xbox ama ne[to ne e vo red, sega ja spustam od zamunda

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.742
Поени од реакции
52.694
Јас ја свртев. Прочитај понапред. Иначе кратка е како првиот дел, за 4-5 саати ја свртев, ама супер се тие 4 саати што ќе ги поминеш пред ТВ/РС

Kajgana Shop

На врв Bottom