Од поодамна стана правило.....Колку за информација, играта е 11 ГБ.
Треба да се пазат само тие што продаваат нелегални копии.. и јас сум да се казнат сите оние кои прават пари на тој начин. Останатите, посебно тие што не се во САД, немаат зошто да се плашат.
Некој кажал:99 пати ќе крадеш на 100-от ке те фататДечково шверцувал му дошло време сеа кога ќе му шлапнат една казна ќе забораи што е PCТреба да се пазат само тие што продаваат нелегални копии.. и јас сум да се казнат сите оние кои прават пари на тој начин. Останатите, посебно тие што не се во САД, немаат зошто да се плашат.
А, иронијата да биде уште поголема, уапсен е заради продавање на верзијата за Xbox 360 (која се појави по тракерите пред една недела), иако кога IW и Activision зборат за пиратерија од уста им излегува само PC..Некој кажал:99 пати ќе крадеш на 100-от ке те фататДечково шверцувал му дошло време сеа кога ќе му шлапнат една казна ќе забораи што е PC
Да беше фатен во Франција, спорен новиот закон (кој мислам дека после неколку паѓања сепак се усвои!) нема да го пикнат в затвор туку ќе му забранеа интернет пристап. 1 или 2 години.Некој кажал:99 пати ќе крадеш на 100-от ке те фататДечково шверцувал му дошло време сеа кога ќе му шлапнат една казна ќе забораи што е PC
Kull :pos2: :pos2: