Call of Duty: Modern Warfare 2

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
[MKD]TheTimi али одамна не сум играл, можеби деновиве ќе ја пуштам ако се собереме...

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Ако сакате утре во 3-4 часот дента може да се собереме да изиграме некоја партија.Може да се договориме и по ПП.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Еве да видите како ја и Феникс ги тепаме на алтер:

:):)

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Извинете што не дојдов слабо бев дома. Ако сакате утре после ручек накај 15:00.
И земете си ранк хак ако уште постои да ве види господ. Јас се мачев на Сони да стигнам до 10ти ама не и тука, неможев по втор пат да се нервирам така. Дај боже да направат и за Блек Опс ранк хак неможам више до 7ми престиж одвај стигнав !!:uvo:

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Извинете што не дојдов слабо бев дома. Ако сакате утре после ручек накај 15:00.
И земете си ранк хак ако уште постои да ве види господ. Јас се мачев на Сони да стигнам до 10ти ама не и тука, неможев по втор пат да се нервирам така. Дај боже да направат и за Блек Опс ранк хак неможам више до 7ми престиж одвај стигнав !!:uvo:
Не бе немора, јас со SCAR сум баш MasteR!! :)

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Добро ми е и вака.Поинтересно е кога креваш левел.

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Па добро SCAR i UMP45 се најдобрите оружја според мене. Ама ако одиш престиж ги губиш, а јас секогаш сакам да стигнам на било кој начин до последниот левел :)

--- надополнето ---

Интересно е еднаш да фатиш 10ти али 2 пати веќе боли глава ...

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Па добро SCAR i UMP45 се најдобрите оружја според мене. Ама ако одиш престиж ги губиш, а јас секогаш сакам да стигнам на било кој начин до последниот левел :)
Да, УМП45 има одлична прецизност. Ама ипак, за мене SCAR и AK47 ака калаш се најбољи. Со калаш со 2-3 куршуми одма го кинеш и затоа кај него прецизноста не е многу важна.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Јас играм со Tar21.Добра е пушката меѓутоа тешко е да се гаѓа на голема далечина.За одблиску не е проблем да погодам меѓутоа ако се тепам од поголема далечина потешко можам да направам убиство бидејќи метата бега како улава и од цел шаржер само 5 куршуми може да завршат во противникот.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Јас играм со Tar21.Добра е пушката меѓутоа тешко е да се гаѓа на голема далечина.За одблиску не е проблем да погодам меѓутоа ако се тепам од поголема далечина потешко можам да направам убиство бидејќи метата бега како улава и од цел шаржер само 5 куршуми може да завршат во противникот.
Да, ТАР21 некако е најблиску до SMG за од блиску.

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
TAR21-от e единствениот Assault rifle што го користам само со suppressor. Снајпер се знае QS WITH INTERVENTION ! SMG- UMP и она првото што е, МПК51 или како беше ..

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.046
Поени од реакции
6.074
TAR21-от e единствениот Assault rifle што го користам само со suppressor. Снајпер се знае QS WITH INTERVENTION ! SMG- UMP и она првото што е, МПК51 или како беше ..
TheTimi освен
codhacks.ru
има некоја друга страна за работи исти како што ги содржи оваа?

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Каков Интервеншн бе, М21 ис да шит!! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom