- Член од
- 28 октомври 2005
- Мислења
- 8.293
- Поени од реакции
- 1.646
Може накај 7-8 вечер?
може накј 8 нема ништо на тв и таман да утепаме досада
Може накај 7-8 вечер?
Брат ова вика дека му дало 64левел и + кога ќе ја изгаси играта пак е на 30 левел
Море пинг еј, убајниЕве една подобра партија од мене:
Прегледај го приврзокот 39186
Иначе играв со бугари, али толку се патетични што почнаа да вреѓат а не да играат, и се исклучив од серверот пошто сакав да играм а не да се расправам![]()
Баш така, Gun Game Shit XDКако сум се изнервирал со ова Gun Game модов, значи поглупаво неможеле да го направат. Посебно ме нервираат кога ти ги дава оние две TMP-а, ништо не се погодува со нив.
Или на пр. ти дава шатган на големи мапи и ти ќе заглавиш пошто нормално ќе се погодат 10тина души од даличина што имаат снајпери и пушки.
НЕЈЌЕ:nerv::nerv:Треба да изигра една мапа до крај, да почека во лоби за следна, нека почне другата мапа, нека влезе во некој тим онака чисто, нека изгаси, и нека упали пак.Ако нејќе ке вадам .stat фајловите откај мене(левел70)и ќе ги тури он таму.
Трејарх се докажаа со WaW. Колку толку имаа искуство со CoD. Sledgehammer и Raven немаат. Кога веќе сакаат да задржат лиценца, нека им препуштат на Трејарх да ја прават па нека искача CoD на 2 години. Подобро тоа отколку багосана игра со лош гејмплеј секоја година.Не верувам дека ќе ја сјебат, истото сите го мислеа за Black Ops па на крајот испадна најдобрата CoD...
Инаку мислам дека mw3 ќе изненади и ќе биде најдобрата cod и претпоставувам дека ќе го сменат мултиплеерот, колку, толку.
Како што Treyarch се докажаа со WaW, зашто и Sledgehammer и Raven не би се докажале со mw3 ?!?Трејарх се докажаа со WaW. Колку толку имаа искуство со CoD. Sledgehammer и Raven немаат. Кога веќе сакаат да задржат лиценца, нека им препуштат на Трејарх да ја прават па нека искача CoD на 2 години. Подобро тоа отколку багосана игра со лош гејмплеј секоја година.