Call of Duty: Modern Warfare 2

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Hard Core.Јас мислам дека тој мод е глуп.Не е интересно од прва да те убиваат едноставно ја нема возбудата.
Од снајпери користам Barret 50.cal со термал и heartbeat sensor.Снајперот е добар али понекогаш едноставно промашува,а од поголема далечина само во глава тепа од прва и ме нервира.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Intervention FTW:vozbud: најдобар снајпер у цела игра

Манијак

Павнејџ .!.
Член од
23 септември 2010
Мислења
77
Поени од реакции
2
Hard Core.Јас мислам дека тој мод е глуп.Не е интересно од прва да те убиваат едноставно ја нема возбудата.
Од снајпери користам Barret 50.cal со термал и heartbeat sensor.Снајперот е добар али понекогаш едноставно промашува,а од поголема далечина само во глава тепа од прва и ме нервира.
Која возбуда е цел шаржер да испукаш и да не го убиеш типот,а да не збориме ако има фајнал или лест стенд? :nesvest:

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Ej ги немам јас сликано успесите.
Ќе играме после 3, дај кажете ?

--- надополнето ---

Манијак, лесно се убиваат на MW2. Пробај ја Блек Опс па да видиш што ти е тешко убивање, а да не збориме за second chance во Блек Опс .

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Not bad XD

Али, beat this xD

Yes, but i'm not that hardcore MW2/BO player as you.:smir::helou:

--- надополнето ---

Ej ги немам јас сликано успесите.
Ќе играме после 3, дај кажете ?

--- надополнето ---

Манијак, лесно се убиваат на MW2. Пробај ја Блек Опс па да видиш што ти е тешко убивање, а да не збориме за second chance во Блек Опс .
Што се тиче мене може, али да видиме да се договориме и со Феникс, ЗОТЕ, Фициани ако сака и другиве.

Манијак

Павнејџ .!.
Член од
23 септември 2010
Мислења
77
Поени од реакции
2
Е а шо се дешава со ALTEROPS праат не праат?

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Изгледа прават не сум проверил одамна.
Мастер имаш xfire ?

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
има ли за денес кандидати да направием македонска екипа против остали свет да играме/ :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom