Call of Duty: Black Ops

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Абе јас те разбрав за мултиплеер дека зборуваш. Синглот не е ни битен со колку куршуми го играш, и со 30 да ти дадат пак ќе ја изиграш некако.

Значи знајш да ја тупиш.
uipL9.jpg

Толку куршуми има овде, има во MW2, има и во други игри што ги има на конзоли и на ПЦ (Во Sniper Ghost... снајперот носеше по 200 куршуми). На пц верзијава бaрем требало да го намалат максималниот број на куруми, да бил 200 до 300. Ама ете останал како за на конзоли. Во CoD4MW макс беше 300 и нешто.
Tака е бидејќи конзолашите се нубови :baeh:

До сега сите игри ги играм на 1080p и немам никаков проблем како што спомнуват дечките

Има позади на секоја од игрите , во жолто квадратче , кои резолуции ги поддржува .
Повеќето поддржуваат 1080P , ама има и такви што не поддржуваат (na pr. Modnation racers)

Ај ако може некој пачот по пп да ми го прати , фала однапред

Tака е бидејќи конзолашите се нубови :baeh:
Не е така ... Ај да те видам играј ја КОД со гејмпад без ауто аим против некој со маус и тастатура. Нема еден да убиеш. Ја имам играно КОД и на ПЦ и на ПС3 долго време па така да не сум нуб на двата система, одлично играм посебно на ПЦ.

--- надополнето ---

А да и сите игри што ги имам подржуваат мислам 1080п. ΜW2 многу подобро ми изгледаше на фул ХД 37инчен телевизор на ПС3 одколку на ПЦ со фул ХД 23 инчен монитор.

Значи знајш да ја тупиш.
uipL9.jpg

Толку куршуми има овде, има во MW2, има и во други игри што ги има на конзоли и на ПЦ (Во Sniper Ghost... снајперот носеше по 200 куршуми). На пц верзијава бaрем требало да го намалат максималниот број на куруми, да бил 200 до 300. Ама ете останал како за на конзоли. Во CoD4MW макс беше 300 и нешто.

Кајмене 30/300 имаше ? Незнам оти кај тебе 30/630. :) Ја поминав оваа мисија пред некој час и убаво се сеќавам.

Dali moze i na PC da se otkluci taa arkadnata igra so zombite?

Да кога ке ја превртиш имаш уште една мисија со зомби во пентагон :)

Која е таа АРКАДНА игра? Нешто како на флипери? :)

Има стази со зомби за РС

Во менито кога седам на столчето кликам на наизменично на пук и нишан на џојстик и станува од столот. Одам позади столот има комјутер пишам DOA и се уклучува.

Премногу е заразно стигнав до 18 лвл :) Ама за на пц барам како е незнам....

Едно не ми е јасно, Како може играва да нема лаг на конфигурација послаба од мојата, истата игра (инсталациски) е инсталирана и на двата компјутера...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom