Call of Duty 4: Modern Warfare

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Абе неможе да ми адне сервери од други игри освен COD4.Например за ФИФА 09 сакам и не наоѓа треба ли најновите апдејти да ги имат игрите?

оригинал торент :pos2:

Мајсторе ако прочиташе малку погоре ќе видеше дека на XFire бараш хрватски, босански, македонски и унгарски сервери. Овие се ПРЕТЕЖНО кракувани.

D_NazGUL daj primi me vo klanov makedonski na xf dremam poveke od 1 mesec aplikacija imav :)

Ме заебаваш? Ти немаш клан? Другар уште вечер имаш покана. Многу добро знам кој си, сме играле заедно и знам што можеш. Кланов веќе не е којзнае што оти повеќето се разотидовме (жени, деца, странство) али лека полека сме во процес повторно да се збереме.
Поздрав Т и се гледаме наскоро на сервер.:salut:

Абе неможе да ми адне сервери од други игри освен COD4.Например за ФИФА 09 сакам и не наоѓа треба ли најновите апдејти да ги имат игрите?

И још једном еве линк на сите игри кои ги подржава играва:
http://www.xfire.com/games/

Апдејтите на самите игри немаат ама блага веза со XFire. Единствено можно е да наоѓаш сервери, а да не те пушта на нив бидејки они имаат најнов апдејт или поразличен од твојот.:nesum:

Мајсторе ако прочиташе малку погоре ќе видеше дека на XFire бараш хрватски, босански, македонски и унгарски сервери. Овие се ПРЕТЕЖНО кракувани.

па на македонски се пуштав..и пак не ме пушти, ај вечерва ке пробам да се пуштам на некој друг пак

а бе...пробав сега со да се закачам на некој од серверите од држави што ги имаше ти напишано и пак неќе....

HEHEHEHEH dobro a ima li nekoj prisuten na forumov od macedonia forever - <mkd> clanov so e na xf :) aber nema nikoj od adminive da me primi dremam cukam nikoj ne mi otvora za vlez da vidam bas kako stojat rabotive makedoncive i cod2

Ме заебаваш? Ти немаш клан? Другар уште вечер имаш покана. Многу добро знам кој си, сме играле заедно и знам што можеш. Кланов веќе не е којзнае што оти повеќето се разотидовме (жени, деца, странство) али лека полека сме во процес повторно да се збереме.

MA imam ja klan ma nema vise Makedonski klanovi toa mi e zal nema nisto nema sever ja igram so hrvati i bosanci zaedno i toa igrame na clanbase.com ama podrugo e koa ke se formira makedonski clan da se viori :oeoeoe:

И још једном еве линк на сите игри кои ги подржава играва:
http://www.xfire.com/games/

Апдејтите на самите игри немаат ама блага веза со XFire. Единствено можно е да наоѓаш сервери, а да не те пушта на нив бидејки они имаат најнов апдејт или поразличен од твојот.:nesum:
Не ме свана.Гледај сега.Јас на игрите уопште немам апдејт освен COD4.Гледај сега кој ги детектира како инсталирани.
xfire12ay0.png

Ама ми прифаќа сал кал оф дути.

Абе човек не сум од вчера пробав и така неќе!

Стварно незнам што да ти кажам. Искрено оваа игра не сум ја играл, али кај мене се што имам ми наоѓа сервери. Колку што гледам на XFIRE има неколку кланови за ФИФА и плешат интензивно.
Жалам, неможам да ти помогнам! :toe:

Majstore vaka sea za FIFA09 nemas serveri ako nemas orginal igra a xf ubovo ti pisuva koj igri pronaoga serveri vo slucajov pogledaj http://www.xfire.com/games/ znaci fifa09 ja prepoznava ama cim nema justik levo od nejze znaci taa nemas serveri za Fifa09 ima prednos o mozes sam da si kreiras i da igras a imas dosta clnaovi t.e grupi kade mozes so drugi nis evropava da igras fifa samo sto treba e da apliciras eve ti mala pomos od clanovi sto se za fifa http://www.xfire.com/clans/?process=search&sk=FIFA toa moze da ti pomognam poz :P

D_NazGUL cirni go videov da vidis kako so eden kursum se dava dva HS :) edniot na mojot soigrac drugiot na protivnikot voa e na oficilen metch na clanbase.com :)

Дај не го тупете во тема за CoD4 со CoD2 :tapp:
Отворете нова тема поубаво.
P.S.: Извинете модератори, морав :)

Slabi ste site za -BF- klanot :D

Ako me vidite -BF-Shady na KDS Kabelnet serverot jas sum :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom