Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
оригинал торент :pos2:
D_NazGUL daj primi me vo klanov makedonski na xf dremam poveke od 1 mesec aplikacija imav![]()
Абе неможе да ми адне сервери од други игри освен COD4.Например за ФИФА 09 сакам и не наоѓа треба ли најновите апдејти да ги имат игрите?
Мајсторе ако прочиташе малку погоре ќе видеше дека на XFire бараш хрватски, босански, македонски и унгарски сервери. Овие се ПРЕТЕЖНО кракувани.
Ме заебаваш? Ти немаш клан? Другар уште вечер имаш покана. Многу добро знам кој си, сме играле заедно и знам што можеш. Кланов веќе не е којзнае што оти повеќето се разотидовме (жени, деца, странство) али лека полека сме во процес повторно да се збереме.
Поздрав Т и се гледаме наскоро на сервер.:salut:
Не ме свана.Гледај сега.Јас на игрите уопште немам апдејт освен COD4.Гледај сега кој ги детектира како инсталирани.Мајсторе ако прочиташе малку погоре ќе видеше дека на XFire бараш хрватски, босански, македонски и унгарски сервери. Овие се ПРЕТЕЖНО кракувани.
Ме заебаваш? Ти немаш клан? Другар уште вечер имаш покана. Многу добро знам кој си, сме играле заедно и знам што можеш. Кланов веќе не е којзнае што оти повеќето се разотидовме (жени, деца, странство) али лека полека сме во процес повторно да се збереме.
Поздрав Т и се гледаме наскоро на сервер.:salut:
И још једном еве линк на сите игри кои ги подржава играва:
http://www.xfire.com/games/
Апдејтите на самите игри немаат ама блага веза со XFire. Единствено можно е да наоѓаш сервери, а да не те пушта на нив бидејки они имаат најнов апдејт или поразличен од твојот.:nesum:
Не ме свана.Гледај сега.Јас на игрите уопште немам апдејт освен COD4.
Ама ми прифаќа сал кал оф дути.
Абе човек не сум од вчера пробав и така неќе!
Абе неможе да ми адне сервери од други игри освен COD4.Например за ФИФА 09 сакам и не наоѓа треба ли најновите апдејти да ги имат игрите?