Californication

Нема да биде умрен Хенк, само нема целата приказна да се врти околу него и Карен и она клише се смирија, се скараа па пак ќе се смират. Нешто ќе биде како со Ешби во 2-та сезона каде пробаа да го вметнат како трет лик покрај Хенк и Карен, што според мој вкус успеа, но погрешно беше што го умреа. Подобро е вака него ли да тераат досадна love story.

Епа ајде ќе видиме како ќе биде едвај чекам. Ќе заборавам што се случуваше до 2013. И башка тогаш ќе треба да чекам да излезе цела сезона пошо сум се навикнал да глеам по 2-3 епизоди на ден, а не да чекам секоја недела по една. :vozbud:

~

Мерлин Менсон во калифорникејшн
Музичката ѕвезда Мерлин Менсон ќе глуми во наредната шеста сезона на серијата Californication, која ќе почне со прикажување од јануари наредната година.
Менсон во серијата ќе се глуми себеси и ќе учествува само во една епизода.
Продуцентите на серијата истовремено открија мали детали околу плотот на серијата, според кој водечката ѕвезда на серијата Хенк ( Дејвид Духовни) ќе пишува рок опера во наредната сезона. Веројатно токму тука и ќе се вклопи ликот на Менсон.

:D definitivno ulogava vo Califronication na Duchovny mn pojke mu odgovarat mi izgledat ko samo toj mojt da go izglumit Hank :D
3873408_700b.jpg

poso vo posledno vreme gi izgledav two and a half men,how i met your mother,californication i vo 3te serii imat po eden womanizer koj e spored vas najgolem jebo ili navedite nekoj dr od dr serija ako postojt :D

Ептен е добра серијата, секогаш Хенк запаѓа во deep shit и најверојатно тоа ја прави неодолива, жените се секогаш околу него, но и самиот се залажува мислејќи дека тој живот му прилега и годи. Љубовта со Керен им е стварно голема, а добра е и ќерка му секогаш саркастично му укажува на неговите грешки. Се на се би и дал 9/10 на серијава.

Ептен е добра серијата, секогаш Хенк запаѓа во deep shit и најверојатно тоа ја прави неодолива, жените се секогаш околу него, но и самиот се залажува мислејќи дека тој живот му прилега и годи. Љубовта со Керен им е стварно голема, а добра е и ќерка му секогаш саркастично му укажува на неговите грешки. Се на се би и дал 9/10 на серијава.
Се тоа во ред... 9/10 е одлична оценка, ама последнава сезона малку како да ја намали оценката. Искрено кога ќе размислам не беше на ниво. Истите финти и истите ситуации. Редно е во наредната да сменат нешто инаку во спротивно ќе изгуби на шмек и популарност.

Леелее, и Мерилин Менсон го има. :vozbud: Ова ќе биде јако! :icon_mrgr:

Ако не друго ќе има смеење еден тон сезонава :)

Че сака ли некој да ми даде линк да ги симнам сите сезони ? се сокапав барајќи

Вечерва почнува новата сезона. Утре значи епизодата на торент - па да ја активираме темава. :D Очекувам да биде подобра сезона од минатата :D

Симнувајте од замунда, кај мене иде на даунлоад, can't wait!
--- надополнето: 14 јануари 2013 во 22:47 ---
abb5109063884c44b27f71c.png

Одличен почеток, ќе биде многу подобра од претходната сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom