Californication

Вчера ја гледав втората епизода. Чарли е нездрав, колку сум се смеел кога отиде во посета на таа жената и маструбираше пред неа. :pos: и сцената кога со Хенк си маваа шамари:ROFLMAO:

Ццц јас пак заглавив само со прва сезона :/ Ја слегнав втора но никако да и направам еден маратон. Гледам само позитивни коментари, значи вреди да се гледат и другите сезони. Амин :cuc:

Ццц јас пак заглавив само со прва сезона :/ Ја слегнав втора но никако да и направам еден маратон. Гледам само позитивни коментари, значи вреди да се гледат и другите сезони. Амин :cuc:
Седнувај и гледај ги сите :)

оваа Бека ептен ме нервира...

Единствен погрешен избор на глумица во серијава. Ај кај шо и е глумата здрвена, пак и ич не личит ни на Хенк ни на бејбимама.
А и ептен иритантна ја напраја во последниве 2 сезони.

Да не имаат некоја си пауза овие?
Гледам на замунда ја нема последната епизодаo_O или пак ја нема некој прикачено.
Бидејќи на имдб пишува Feb. 26, 2012 ..

Да не имаат некоја си пауза овие?
Гледам на замунда ја нема последната епизодаo_O или пак ја нема некој прикачено.
Бидејќи на имдб пишува Feb. 26, 2012 ..

На 26-ти февруари искочи 8-ма епизода, ги симнувам од torlock.com баш сега барав ја нема ни таму пуштено.

Ми фали само поквалитетната музика од првите сезони, инаку 9тава епизода - епик!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom