Californication

4та сезона ја гледам, јааака е многу. Хенк > Барни. Се смеам као ненормален по дома. :pos::pos:
Моја препорака ти е да ја заебеш серијава после 4 сезона. После е тапа, Хенк е секако одличен, ама е многу исфорсирана.

Таман во супер правец одеше серијата, ја заебаа пак со Хенк и Керен - Ранкл и Марси ..

Оценка на сезонава 2.5/10.
Тапа, окапував од досада на секоја епизода, потполно разочараа со сезонава.

Жал ми е да кажам, ама ја баталив....претераа, секоја сезона е иста...поготово Хенк - Карен односите...

време е да ја разбудиме темава :D првата епизода од 7 сезона веќе е достапна на Замунда

Californication_Season07.jpg

Како заврши минатата сезона...енибади?

Како заврши минатата сезона...енибади?
Нема никакво подобрување серијава, останува истиот јебачки Hank Moody стандард.[DOUBLEPOST=1397418857][/DOUBLEPOST]Da se potsetime na najakiot moment ever.

Последно уредено од модератор:
Не е ова спојлер си правам сценарио што ме очекува и како сакам да се заврши.
Ако на крајот од серијава не умре Хенк Муди тапа ќе биде крајот.
Ако го тупеа седум сезони за Карен конечно да попушти и да бидат заедно на крај ондак заслужуваат со нуклеарка да им се влезе.

Добро почна сезонава, ќе видиме дали Хенки ќе остане истиот мадафакерски тип или ќе се смири со Карен.

Da pusev i ja ke zapalev. :D

Mi falela. Ova so Karen ne mi e povtoruvanje, od tolku vrtenje bas mi stana realna serijava.. dlabocinata epten mi ja dolovija. Soznam..

Јас се смеев на првава епизода...последен пат во 4та сезона се смеев.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom