Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
пер ти пишуе у квестот...е деца ај кажете ми кај да најдам traning battle gloves
е деца ај кажете ми кај да најдам traning battle gloves
лол...retired...пер зависи од класата ти пишуе у квестот шо мобци да тепаш.. јбг некоаш треба да се забораиш тепајкиајде ајде фаќајте асални левели да мкљаме босоини
Shadorious - 150 fb - mars (retired)
lxxxNeMeSiSxxxl - 125 wi - mars.. active...
само да се пофалам![]()
На 10ти левел ќе ти даде квест за комбо и кога ќе го пуштиш ќе имаш една линија(на средина или горе зависи кај ти е наместено)и линијата ќе ти биде поделена на делови и ти ќе треба да пушташ магии еве како изгледа тоаjaka igrica ama kazete kako da pravam kombo ppnete me![]()
Чекај чекај, сеа ти иде скилот брзо ќе те видам понатака јас сум 32/128 за комлитер па на крај трансендер и скилот максумум ќе бидеИ јас сум на марс Wizard lvl 63 али секој ден по минимум 2 левела ФАЌАМ АЈДЕ МОРА TRANS!!!![]()
Nema da ti bide:nenene::nenene::nenene::nenene:Чекај чекај, сеа ти иде скилот брзо ќе те видам понатака јас сум 32/128 за комлитер па на крај трансендер и скилот максумум ќе биде![]()
Greshka si...sega dodeka fatam Completer ke bidam A.Master, posle dodeka fatam Transender kje bidam G.Master i kje bidam Completer na pola i kje mi ustane use malceNema da ti bide:nenene::nenene::nenene::nenene:
Magic ke bides g.master:kesa:
Greshka si...sega dodeka fatam Completer ke bidam A.Master, posle dodeka fatam Transender kje bidam G.Master i kje bidam Completer na pola i kje mi ustane use malce
двајцата сте грешка, го сменија системот на скилање....сега кога скилаш сворд се полни и меџик и via versa...башка немоеш да скилаш а да немаш левел, така да нема веќе твинкови во играта....Nema da ti bide:nenene::nenene::nenene::nenene:
Magic ke bides g.master:kesa: