Cabal Online

• Креатор на темата Креатор на темата soul123
  • Време на започнување Време на започнување
двајцата сте грешка, го сменија системот на скилање....сега кога скилаш сворд се полни и меџик и via versa...башка немоеш да скилаш а да немаш левел, така да нема веќе твинкови во играта....

пост-билдери xD
Хаха...знам дека е така, ама се сеќаваш јас коа играв не се јачаа двете исто, тогаш јас скилав на сворд и сум поголем ранк од меџик сеа

za skilajne e barem lesno zemas full set so skill exp i mavas undead ground em pari ce izvajs em skills ce krenis
btw FS rules :vozbud:

za skilajne e barem lesno zemas full set so skill exp i mavas undead ground em pari ce izvajs em skills ce krenis
btw FS rules :vozbud:
Абе брат немоеш ти со скил опрема за 40 лвл да тепаш во Андед Граудн ќе ти цедат многу енергија...
FB RULZ!!!

Абе брат немоеш ти со скил опрема за 40 лвл да тепаш во Андед Граудн ќе ти цедат многу енергија...
FB RULZ!!!
зашо мора да е за 40ти лол...ти нема со арамид да тепаш таму, ке си земеш појака со skill exp

Jas skillam so titanium ADEPT GEAR!!!!
Aramid i bluestin za noobci e ke JADETE DEMAGE!
POZDRAV:salut:

p.s WI rulZ!!!!!!

Пред малце се тепав на Вар каналот против 2 ФС...едниот беше окулу 100-103 а другиот беше кај 110-112 им се држев 5 минути и повеќе, после дојде еден ФБ 121 и го јадеа на големо, се тепав 1вс1 со тој форс шилдер 100-103 левел и го истепав...ем помал ранк на скилот сум ем помал 10 левели а појак сум...:drk:
П.С.FB RULZZ

Пред малце се тепав на Вар каналот против 2 ФС...едниот беше окулу 100-103 а другиот беше кај 110-112 им се држев 5 минути и повеќе, после дојде еден ФБ 121 и го јадеа на големо, се тепав 1вс1 со тој форс шилдер 100-103 левел и го истепав...ем помал ранк на скилот сум ем помал 10 левели а појак сум...:drk:
П.С.FB RULZZ

fs na mal lvl ne go biva za pvp barem ne duri ne kreni trans posle mn lesno mozi da gi tepa na 2-3 udari.
a i mn vazno e da znaj da go igra fs inace dzabe e, fb e podobar na mal lvl radi so ima mnogu buffs

MFS e edna od najakite klasi za PVP! Moze da zdrvi i do 5k crit. No sepak se e do SKILLOT! Se razbira GAMING SKILLOT!

WIZARD RULZ!

P.s MOJOT NICK E Darkbrew

Inace koga sme vekje tuka ajde da napiseme nesto za wizard. Nekoi podobri comboa za pvp:
1.Extreme Dual Cannon (12) -> Earth Cannon (20) -> Terra Lance (20) ->
Fire Cannon (20) -> Flame Lance (20) ->(ako ne e pred smrt)->
Chain Explosion(20) ->(se povtoruva dodeka ne e pred smrt)
Finisher:Space Collapse (12).

2. Acid Trap (20) -> Extreme Dual Cannon (12) -> Earth Cannon (20) ->
Terra Lance (20) -> Fire Cannon (20) -> Flame Lance (20) ->
(se povtoruva dodeka ne e pred smrt!)
Finisher: Space Collapse (12)

Prvoto e onaka univerzalno kombo za protiv klasi so pomalku energija. Vtoroto e za klasi so povekje energija ili ednostavno za DOT.
E sega diskutabilno e dali da se ostavi EDC na lvl 9 poradi toa sto ke ima pomal cooldown i ke moze da se pusti poveke pati vo pvp ili pak na 12 lvl so toa sto ke pravi poveke dmg ali ke se pusti samo 1 vo tekot na comboto. Jas sum za 12 lvl EDC.

POZDRAV DZACI!:salut:

WIZARD RULZ!

Не би играл некоја wannabe wow.

BTW:
Dex fb=PVE
Dex fb=PVP

Edit: Se lazes wot engine-to na CABAL e daleku porazlicen od wow i nemaat nekoi dopirni tocki osven zanrot na igrata!:nenene::nenene::nenene::nenene:

Сеа ќе пишам за Форс Блејдер од лично искуство дека тоа играм откако знам за Кабал
Форс Блејдерот според мене е многу тежок за играње, според мене најтежок карактер за играње мора да внимаваш како би го најачал, ако згрешиш малце тогаш џабе го играш, треба и на Сворд и на Меџик да го јачаш, за ПВП е многу јак се разбира ако знаеш да го играш, да не се заборави дека има најјак БМ(Батл Моуд) каде што 3 магии немоеш да ги пушташ една по една туку сите три истовремено со што 80% 3/3 удари моеш критикал да мавнеш и противникот да го бутнеш на земја...барем за мојот Форс Блејдер мислам дека го иам правилно јачано досега само малце со скилот заостанувам ама тоа не се гледа толку многу на мој левел(91) над 100 веќе треба да се гржиш за скилот, јас убивам крипови за 141 левел од 2 удари со критикал од 1 удар
Тоа засега знам за Форс Блејдерот има уште да учам...

Сервер-Марс
Ник-Mastermk
Левел-91(за 40% 92)
Skill Rank-Sword GM(40/128) Magic, Master(53/96)
Honor Rank-2 59%
Nation-PROCYON

двајцата сте грешка, го сменија системот на скилање....сега кога скилаш сворд се полни и меџик и via versa...башка немоеш да скилаш а да немаш левел, така да нема веќе твинкови во играта....

пост-билдери xD

Има твинкови, се викаат левел 94 Bruto фанатици, со цел ако сакаш да испумпаш најбрзо и најлесно хонор ранк.

FB RULZ!!!

Можеш, на повисок левел, и тоа без никакво замарање. Додуше можеш и директива на 80ти зависно од класа и живци.

да не се заборави дека има најјак БМ(Батл Моуд) каде што 3 магии немоеш да ги пушташ една по една туку сите три истовремено со што 80% 3/3 удари моеш критикал да мавнеш и противникот да го бутнеш на земја...

Force Blader во BM1 = Tank Mode.
Force Blader во BM1+BA+Legacy Weapon (ако си во TG) = Ерм...
Force Blader во BM2 = Имба DPS (поготово ако користиш ретаргет глич).

Но доста од мене, и онака прекинав да ја играм. :)

HCL mora da te ispo4ituvame kako old school player :cuc:
Inace kazi nesto za wizard neli e najako hehe

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom