Бушава азбука?

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Локација
Дома
Веб-сајт
www.trn.blog.mk
Се сеќава некој на таа емисија што се емитуваше на МТВ? Кој се сеќава мора да признае дека тоа беше најквалитетната детска емисија....за разлика од денешниве телетабиси и сл. ср.

П.С. Ако на некој му се наоѓа ЦеДе или било што со епизодите, одма у пп кај мене....

Бушава Азбука рулз! Најдобра детска емисија евр. Без конкуренција на балканскиве простори, па и пошироко. Sesame Street ain't got nothin on us. :)

P.S. Stvarno ako nekoj znae kaj moze da se najdat epizodite od B.A. neka kaze asap.

Sith

Ехееее...дали се сеќаваме...увек ја глеаф....закон беше...:motor:

е тоа беше нешто што се памети и што ќе се памети , а сега не гледам никакво такво ДОБРО издание за деца направено од МТВ , баш штета

eeej bushava azbuka zakon wese...nemase koj ne ja glea i stari i mladi...porano imase mnogu zakon emisii za deca kako dajte muzika,bushava azbuka...sea nisto nema,gi trujat decana so teletabisi ebate...eeee kaj otide svetov,sramota :) :) :)

Ми беше омилена емисија.Зошто не ја репризираат пак? :nesum::toe:

TpH_Bo_OkO напиша:
Се сеќава некој на таа емисија што се емитуваше на МТВ? Кој се сеќава мора да признае дека тоа беше најквалитетната детска емисија....за разлика од денешниве телетабиси и сл. ср.

П.С. Ако на некој му се наоѓа ЦеДе или било што со епизодите, одма у пп кај мене....
eh busava ezbuka mi bese najinteresna emisija togas znam pamtam ja gledav sekoe utro nasabajle. inaku za cedeto jas ke vidam dalki go imam pa ke ti go dadam bidejki i jas sum od pp!:3:

Еј ептен интересна детска емисија..и сите кога отидовме у прво одделение не ја кажувавме азбуката туку ја пеевме како што идеше песничката:)

Леле колку ја сакав таја емисија. :) И ко бев поголема, редовно ја гледав.

а б в г д ѓ е ж з ѕ и ј к л љ м н њ о п р с т ќ у ф х ц џ ш!!!!песничката :je:

Емисијата беше убава за деца јас не ја пропуштав па што сака нека биде ама сеа емисиите се они глупостите со картите на канал 5 па тие телетабисите па порано имаше уште ама сите се глупави нема ништо во нив .....

Najbolja bese stvarno! Samo me nervirase toj kelaviot sto iska4ase od tie nacrtanite zabi, stalno begav pod masa koa kje go videv, i site me plasea so nego... :toe:

Многу добра и поедукативна емисија за деца од сите заедно што се емитуваат во последно време. Ја гледав и ја обожавав и мислам дека ако пак се сети некој да ја репризира, ќе ја гледам по ред од почеток до крај! Ако размислам, мислам дека можам да се сетам на сите букви (што означуваше секоја) од толку што ми останала во памет емисијата ... пр: Ѕ-ѕид, Ж-жаба, Е-ехо, Њ- Њу Јорк (:pos2: ), Ј-јама, Ќ-ќебапче, А-авијатичар, Б-бокс ... ама ред фатив папапа:pos2:
Него, нели погодив све, м?:vozbud:

pretty_girl напиша:
eh busava ezbuka mi bese najinteresna emisija togas znam pamtam ja gledav sekoe utro nasabajle. inaku za cedeto jas ke vidam dalki go imam pa ke ti go dadam bidejki i jas sum od pp!:3:
Душо моја, пп= приватна порака ; Пп/ПП=Прилеп :wink: а ако го имаш цедето или било што нешто, обавезно сакам да го имам...ако треба и до ПП ќе дојдам :motor:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom