Бушава азбука?

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Супер беше емисијата. Цел живот ќе ја памтам.

Им пишав мејл на мртв да ми кажат како може да ги добијам тие епизоди ама....веќе два дена нема абер од нив....уназадени копилиња...у меѓувреме ако ми одговорат ќе ве информирам

Бушава Азбука . . . ептен закон беше, јес да комунизам невиден :)

Најдобра серија воопшто снимена од МТВ (не само детска),жално е што веќе долго време МТВ нема снимено некоја асолна серија а сме преплавени со идиотизми од типот на Телетабиси и слично...иначе јас Бушава Азбука прв пат ја гледав уште кога беше премиерната сезона (далечната 1985 г.) и плус уште неколку пати низ годините потоа кога ја репризираа...се сеќавам дека понекогаш бегав и од часови за да ги гледам репризите на премиерната сезона :)

Супер серија нема што, треба да се најде сега некој паметен да сними нов серијал од бушава азбука

Emisijana bese zakon bre luge:pos2: :vozbud: :pos2: :vozbud:

Mnogu ja sakav i redovno ja gledav sekoja epizoda,duri i reprizite i mislam na vremeto napamet ja znaev.:pos:

love напиша:
Mnogu ja sakav i redovno ja gledav sekoja epizoda,duri i reprizite i mislam na vremeto napamet ja znaev.:pos:
.

О репризи, абе ја гледавме секоја година, и пак ни беше интересна

super bese. ne ja propustav a najzabegan bese toj lovcijata :) :)

I jas ne ja propustav zakon bese...
Najinteresna mi bese ona so cvekinjata so kazuvase i so placese.

Јас имам едно другарче кое ги снимаше сите серии на касета, пред некое време мислам дека ги стави на CD, кога ќе го најдам ќе ви кажам дали ќе можите пак да ги гледате :)

JuveFan напиша:
Јас имам едно другарче кое ги снимаше сите серии на касета, пред некое време мислам дека ги стави на CD, кога ќе го најдам ќе ви кажам дали ќе можите пак да ги гледате :)
Море ти кажи другарчето дали ќе ми напраи копија од цедето...

Наречете ме чуден ама целава емисија ме преплашуваше. Некако ми забегуваше целиов концепт, како креаторите да биле на некој многу забеган трип. Чудната музика, чудната глума, чудните анимирани ствари стварно правеа интересна целина :). Не ми се веруваше дека некој сака вака да се запознае со азбуката :) А и уште не ми се верува...

Тешка психоделија.

TpH_Bo_OkO напиша:
Море ти кажи другарчето дали ќе ми напраи копија од цедето...

Реално да ти кажам ја пребарав цела Битола ама никако него да го најдам. Господ не знае каде заминал тој, ни мајка му ни татко му знаат кај е заминат, а што е најлошо нема мобилен :(

Закон емисија беше Бушава Азбука, само најдосаден дел ми беше „Билјарката” незнам зашо. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom