Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го гледам и ми се повраќа, па нашите сендвичари имаат подобра хигиена од овие, ништо нема да направат како и Мек доналдс, само ќе биде ин кај тинејџерите да се јаде тука ништо повеќе, на толку ефтина храна кај нас овие ќе ми продаваат скапи сендвичи
Нешто подобро од лесковачка или гурманска од „Вили“ - нема у државата. Вистинско месо, направено на вистинска скара со јаглен, тазе и зачинето со превкусни сосови. Не може да се споредува со америчките срања...
Најава за отварањето за рестораните даде и Канер Дикичи, генералниот менаџер на „ТАБ Фудс“.Напиши на името на темата Бургер Кинг доаѓа во Скопје..а на во Македонија
In-N-Out Burgers ги има само во Лос Анџелес и околината, ова е Animal Style бургер.
![]()
Мекдоналц и Бургер Кинг може вода да им носат на некои франшизи што ги има во УСА.
Hallelujah to thatA KFC?
Ninja'd.
Не гледаш? Глеј колкав е сокот, хамбургерот е сепак поголем и глеј го помфритот. Како два помфрита од мц.
Толку ми е сеедно што ќе отворат Бургер Кинг, ама барем дојде времето кога почнаа да ја разгледуваат Македонија на таа инвестициона мапа. Единствено нешто што би ми го разубавило животот е ако отворат Старбакс![]()
Па во McDonalds во Америка сокот е два пати поголем од кај нас, хамбургерот и помфритот исто. Во Белград не ни има обично мало хамбургерче ко кај нас и таму сокот е исто поголем. Така да ни останува да почекаме па да видиме.
Шо толку па Старбакс? Кафиња од по 1 литар, кои имаат вкус на све, само на кафе не.