Бурек

• Креатор на темата Креатор на темата n00b
  • Време на започнување Време на започнување

Дали јадете бурек

• Вкупно гласачи
    558
Најново нешто што пробав е бурек со месо и феферонки. Малку лути на првите два залака, ама после лизга со јогурт, мераци. А претходно открив бурек со шунка и зденка, и тоа е преубаво.

Ми се пријаде веднаш штом прочитав и помислив на вакви комбинации...Ај ако сакаш просветли ме каде си ги открила овие видови на бурек (ако е некаде во Скопје) :smir:

leeeeeeeeeee ми се јаде и мене сега ммммммм одам да си купам...
иначе во велес го прават најдобриот и најубавиот бурек:toe:

Бурекот во Македонија е најубаф...Еве на пример во некои држави луѓето незнаат што е бурек и не јадат бурек....него само онакви пити(зелник)...
СОВЕТ: Ако нема што да се јаде на голем одмор..?! -Четврт бурек и едно јогуртче:helou:

Ми се пријаде веднаш штом прочитав и помислив на вакви комбинации...Ај ако сакаш просветли ме каде си ги открила овие видови на бурек (ако е некаде во Скопје) :smir:

За жал не е во Скопје. Месо-феферонки го открив во пекара “Виг“ во Велес, а зденка-шунка во пекара “Шиткарски“ во Св.Николе. :helou:

Баш сабајле јадев бурек, со јогурт се разбира.
Бурек рулз!
Бурек FTW! :pos2:

Дојдете во Прилеп да пробате бурек во “Бело лале“ да видите бурек шо е!

Бурекот е најзакон работа за насабајле! Пиза бурек FTW ::D

Нон-стоп јадам бурек. Као, кога и да ми се отворени очите.

*иначе бурек буквално не јадам. мрсно, безвезе...no, thanks

ААААА едно 2 четврта топол бурек со сирење и едно кило јогурт.
Најдобра работа само да е убаво направен.

Пица Бурек и пица со спањак....додадено со јогуртче...одсабајле...прв оброк мф мф мф!

http://www.wwb.com.mk/

Дебелион во Јади Бурек ги откорна во рекламирање,па си викам дај да пробам.Купив денес баничка со фета.Пре-до-бро.Браво.Мило ми е што имаме вакви македонски компании кој нудат квалитетни производи.Дечкиве извезувале и за Америка и Западна Европа.Со среќа да им е.

aj некој нека донира еден бурек со се порачка до дома....
пошо темава лиги ми прави

Oваа недела јадев во вегера пица бурек, сакам пак да јадам...:vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom