Бурек

• Креатор на темата Креатор на темата n00b
  • Време на започнување Време на започнување

Дали јадете бурек

• Вкупно гласачи
    558
може и таму се убави буреците ама како што е овој во кичево не можат никаде да направат ист, а камоли поубав :pipi: не дека се фалам ама дојдете па уверете се:pipi:

Уште од мал јадам бурек и секогаш ке го јадам

Бурек со сирење односно изварка ми е најдобар поручек ,ама зависи и од мајсторот што го прави :toe:.

редовно јадам бурек, али уште многу пити треба да изедам за да го стигнам јанко :pos2:

И јас јадам многу често бурек..

Јадам во било кое време, ама најдобар е во раните утрински часови.

У Ск мн често коа ке се вракаме со моите од гости и ке застане татко ми пред Ваташа и мајка ми одма ке почне да вика Што е ова у 1 саат се јаде ли бурек ау али од коа ке и купиме убаво и е и после кај вие будали па и ја со вас:tapp:
Бурек најубав у Ск иам пробано од Весна у Бисер и у Ваташа не е лош.Пиза бурек адор:smir:
Исто мн убав бурек иам пробано во Кочани само нз од као се викаше бурекџилницата

Најдобар бурек во Скопје имате на две места.Едното место е ЖУ ЖУ и се наоѓа до самиот влез на Градскиот Трговски Центар.Кога одите од плоштадот према трговски последниот дуќан од лева страна.Второто место е фурна Свети Николе која се наоѓа спроти Клинички Центар односно првата бурекчилница од десна страна на самата улица.Инаку од ова место најголеми потрошувачи се вработените од Клинички Центар.Оваа фурна е позната и по најдобрите ѓевреци во цело Скопје а единствена конкуренција им е фурната К15 која се наоѓа на Битпазар спроти влезот на Амбулантата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom