Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar09
  • Време на започнување Време на започнување

Капитенот на Аугзбург кон тренерот на Лајпциг, Хазенхутл. :facepalm:
Суспендиран е за еден натпревар + парична казна од 20.000 евра

DKLCsm9XUAEg4v1.jpg

Што е со Анџелоти,ќе биде сменет на крај на сезонава?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Абе овој Филип стварно врска си немал, 2 гола и една асистенција во првото полувреме. Скаутиве на Дортмунд врска да си немале @Uli Hoeneß

Абе овој Филип стварно врска си немал, 2 гола и една асистенција во првото полувреме. Скаутиве на Дортмунд врска да си немале @Uli Hoeneß

А кога сум рекол дека скаутите врска немаат?

Реков дека од Филип нема да биде ништо посебно играч, а.и против Фрајбург одигра многу лошо. Или не го гледаше тој натпревар кога играше Дортмунд саат време со играч повеќе и заврши 0:0. :)

И Лалана давал голови и асистенции за тим како Ливерпул кој игра офанзивен фудбал па не значи дека е супер играч.

А кога сум рекол дека скаутите врска немаат?

Реков дека од Филип нема да биде ништо посебно играч, а.и против Фрајбург одигра многу лошо. Или не го гледаше тој натпревар кога играше Дортмунд саат време со играч повеќе и заврши 0:0. :)

И Лалана давал голови и асистенции за тим како Ливерпул кој игра офанзивен фудбал па не значи дека е супер играч.

така е

Sent from my iPhone using Tapatalk

Дортмунд :facepalm:

Со играч повеќе од 27 минута не можеа да победат. Катастрофална игра. Шахин и Геце толку веќе од нив ама ќе се крстат на нив битно цела сезона. одбраната да не зборувам. Ќе доживеат дебакл од Тотенхем во среда. Загаду кој до вчера нема играно професионален фудбал ќе им игра лев бек во среда. а е централен дефанзивец. Топрак, Бартра тоа се слаби дефанзвци. За Филип платија 20 мил.евра. Поима нема дечкото :tapp:

Се извинувам, не рече ништо за скаутите. Сепак си реков после овие зборови дека мислиш на нив пошто нели тие до некаде се одговорни за овие трансфери. На крај ќе излезе дека овие 20м дури и не беа многу.

Се извинувам, не рече ништо за скаутите. Сепак си реков после овие зборови дека мислиш на нив пошто нели тие до некаде се одговорни за овие трансфери. На крај ќе излезе дека овие 20м дури и не беа многу.

Скаутите следат повеќе играчи и се прави листа на играчи пример за одредена позиција и управата заедно со тренерот донесуваат одлука кој играч да биде засилување или опција број 1 можно засилување (така работат германските клубови) така да кога реков платија дури 20 мил.евра за Филип мислев на управата, не на скаутите. Скаутите не можат да платат, управата плаќа. :) Ама џабе објаснувам кога не разбираш.

Супер заклучок после 6-то коло каде што од 6 постигнати гола против Гладбах дал 2 гола. Но, тоа дали ќе го снемува во битни натпревари како против Реал, Тотенхем во ЛШ и против Фрајбург каде што со играч повеќе саат време одигра многу лошо не е битно. Кога требе одговорност да се преземе. Ама кога се сите јаки и јас сум јак. :)
Крај краева немам ништо против и да успее Филип и да има јака сезона и супер фудбалска кариера каде што наскоро да речеме би се тепале за негов потпис топ тимовите од Европа. Каде што ќе рече управата на Дортмунд или ти како нивни фан гордо ќе рече „нека дадат 100че и нека го носат.“ #bitpazar :) Сите сме грешеле за одреден играч во смисла дали ќе има јака фудбалска кариера и огромни бројки на голови и асистенции, ништо страшно. Барем знам дека сум таков и ќе си признаам дека сум згрешил (кога погрешам), не да се инаетам и да се расправам за тоа.

12 годишниот Мукоко пак даде три гола во У16 лигата со што до сега има 16 дадени голови во седум партии.

Старолик бил бе:pos:, тој постар од Дембеле изгледа овие уште го сметаат за 12 години.

Абе има Германски извод на родени, затоа. Иначе не гледам бркчиња или брада, ваљда вистина е околу 12?[DOUBLEPOST=1506326312][/DOUBLEPOST]
youssoufa-moukoko-alter-bvb-2.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom