Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar09
  • Време на започнување Време на започнување
Џабе ВАР,Баерн пак си даде гол од офсајд..судијата не ја ни прегледа снимката,директно на центар покажа :facepalm:

Све је исто само Лерверкузен да победи нема.:LOL:
И по иљадиседамостоосамдесетипрви пут Леверкузен добиена текма ја испушта од руки. Како само се испромашуаваа Белараби и Кохр, а одбраната полоша и од лани, дуава промаја од сите страни.:place:

@Uli Hoeneß Уште си стојиш на ставот од пред почеток на сезона?:D

Vtoroto Kolo pomina a Schalke gori vekje :ROFLMAO: Liceto na timot i igracot koj od mal e vo Schalke, Höwedes, poradi trenerot i menadzerot zamina vo Juve na pozajmica so opcija na kupuvanje. Tedesco rece deka patnici ne mozat da se sprecat da si odat (parafraziram) a Höwedes rece deka se mojt ako se sakat. Sega Schalke objavi Video na FB so najdobrite momenti na Höwedes a vo komentarite eskalira situacijata :ROFLMAO: Lele ovoj klub nenormalno sto se desava - saglam lugje koi dosle tuka posle nekoje vreme stanuvaat ko nenormalni. Tedesco tesko deka ke ja prezivee sezonata. Kvalitetot na timot realno ne e tolku golem za da gi zadovoli nadezite i ocekuvanjata a so Höwedes im dade argumenti na kriticarite.

Дортмунд :facepalm:

Со играч повеќе од 27 минута не можеа да победат. Катастрофална игра. Шахин и Геце толку веќе од нив ама ќе се крстат на нив битно цела сезона. одбраната да не зборувам. Ќе доживеат дебакл од Тотенхем во среда. Загаду кој до вчера нема играно професионален фудбал ќе им игра лев бек во среда. а е централен дефанзивец. Топрак, Бартра тоа се слаби дефанзвци. За Филип платија 20 мил.евра. Поима нема дечкото :tapp:

Со играч повеќе од 27 минута не можеа да победат. Катастрофална игра. Шахин и Геце толку веќе од нив ама ќе се крстат на нив битно цела сезона. одбраната да не зборувам. Ќе доживеат дебакл од Тотенхем во среда. Загаду кој до вчера нема играно професионален фудбал ќе им игра лев бек во среда. а е централен дефанзивец. Топрак, Бартра тоа се слаби дефанзвци. За Филип платија 20 мил.евра. Поима нема дечкото :tapp:

Санчез има појма :cool:

Сета среќа па Баерн еве растураат

Карло Анчелоти hhhhh.
Zemen e da osvoi LS ne ligata. Inace vo Minhen mozebi mislat deka Riberi i Robben ke igraat do 100g. Ke bide interesna sezona i ne sum siguren dali Ancelotti ke ja zavrsi tamu. Tuchel e spremen.

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom