Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar09
  • Време на започнување Време на започнување
Неможи онај да има 12 години бе не прајте мајтап каква Германија каква Нигерија,доволно е сами да го погледните и ќе увидите,се гледа дека е поразвиен првично во фацата па потоа во целата конструкција на телото....15 можеби ама 12 е претеризам,посебно машките деца подоцна ги фаќа пубертет за разлика од женските кои на 14 години изгледаат поголеми и позрели

И да има 15, пак растура во У17 лигата.

Немој некој нешто лошо да кажал за Бундеслига

Sent from my iPhone using Tapatalk

Очајна е. До пред малку Баерн и Дортмунд до некаде бираа бодови во Европа, сега ништо. Ја цело време трубам дека има 1-2 топ екипи 2-3 просечни и све друго е очај во лигава. И не е само до парите, еднставно лошо работат клубовите.

Зашто лошо,кој очекуваше дека на анџелоти ќе му "тргне"? Тренерот на Дортмунд лани финале..се си е уреду политички,ама ете неоди..

Јармоленко одличен гол и асистенција во првото полувреме. Кагава со преубав гол. Годинава Дортмунд игра за око, секоја утакмица спектакуларна, не досадни ко кај Баерн :X3:

Одбрамбената линија му е стаена многу офанзивно,тоа не ваља против јаки тимови,а во бундеслига е супер

aubamejang so panenkava .... ziva mu ja fati, e sto ke mi bide milo sea da primat gol, karmata da mu ebe 100 majki, ti ebam potcenuvackiot odnos glup.

625ba756b7b3fcc2802a9b856c4788cc.jpg

4 godini bese vo aut. Ne deka e los ama ja ne bi bil zadovolen so ovaa odluka.

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

Се сложувам ама барем со него некоја утеха ќе имаат :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom