Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Abe i 14 ili 16 da e si rastura deteto.
Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
??.."детето" ?![]()
![]()
Гоманот на Волфзбург, Кастелс како го погодил Гентнер. Имал повеќе скршеници на лицето и ќе биде опериран.
Абе појма нема Филип за џабе фрлени пари за него. @Uli Hoeneß
,Па и двајца судии заладени процениле дека не е црвен картон. Овој голман 10 партии треба да паузира најмалце.[DOUBLEPOST=1505670679][/DOUBLEPOST]Абе појма нема Филип за џабе фрлени пари за него. @Uli Hoeneß
Досега Дортмунд има пуштено 7 шанси во 4 пертии а пуштено 17 шутеви во 4 пертии. Баерн скоро со дупла бројка од една и друго. Епа сега не знам што треба да земеме како параметри за добра одбрана.
Прегледај го приврзокот 177519
Епа колено vs јаболчна коска, се знае кој е победникот. Само од сликава не ми делува дека е намерно, сите голмани кога скокаат на нафрлена скокаат со онаква става со свиена нога.![]()
Гоманот на Волфзбург, Кастелс како го погодил Гентнер. Имал повеќе скршеници на лицето и ќе биде опериран.
Епа колено vs јаболчна коска, се знае кој е победникот. Само од сликава не ми делува дека е намерно, сите голмани кога скокаат на нафрлена скокаат со онаква става со свиена нога.
Фреди Љунберг?
Кој е тренер сеа на МаИЈнц?