Brooklyn Nine-Nine

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Пробај ја и The Good Place на Шур ако не ти е гледана. Тука негде е на ниво на BNN, можеби за нијанса полоша ама пак се осеќа дека е негова серија и ако си ги глеал другиве вреди да ја пројдеш и оваа.

Иначе за мене Parks е најдобра серија од сите овие у кои што се спомиња Мајкл Шур, подобра и од The Office. Офис имаше higher highs ама и многу lower lows у споредба со Паркс која од крајот на прва сезона фаќа залет и од тогаш константно се подобрува и останува смешна до самиот крај. Плус ликовите у паркс се многу по лајкабл од тие у офис.

Ејприл Ладгејт >>>>> сите
Баш сакав да прашам за ова The Good Place, ќе ја симнам секако, и така ми требаат ситкомчиња за тепање време на работа. Иде следна на даунлоад.

Топ ми е паркс мене искрено, и се согласувам со кажаново дефинитивно, само што јас би ја одбрал офис пошто ја иам гледано 2-3 пати и цело време ми била исто смешна т.е со секое гледање посмешна. Паркс чекам да помине некое време за да ја подзаборавам, а верувам дека ќе ми биде дупло посмешна од првиот пат.

Енди Дваер е неповторлив лик. Не сум знаел дека Крис Прат е таква петарда.

@Джонтра Вохохолта и останатите

Ако сакате слична серија на ова само 2 пати посмешна обавезно гледајте ја Psych, ликовите како да се ископирани од неа само во Б99 се значително потапа, според мене Шон Спенсер и Бартон Гас се најако дуо во вакви типови на комедија што сум начекал, исто имате и сериозен/арогантен шеф и убавица во која се застрескува главниот лик.
Хуморот е на доста повисоко ниво, многу од репликите на дуово се поврзани со филмови и серии(има многу епизоди кој се снимани во стил на некој од легендарните филмови како на пример Friday 13th, The Shining,Twin Peaks,The Good Bad and Ugly итн..) а од друга страна серијата има поозиблен пристап и прича(епизодите траат 40тина минути)

@Джонтра Вохохолта и останатите

Ако сакате слична серија на ова само 2 пати посмешна обавезно гледајте ја Psych, ликовите како да се ископирани од неа само во Б99 се значително потапа, според мене Шон Спенсер и Бартон Гас се најако дуо во вакви типови на комедија што сум начекал, исто имате и сериозен/арогантен шеф и убавица во која се застрескува главниот лик.
Хуморот е на доста повисоко ниво, многу од репликите на дуово се поврзани со филмови и серии(има многу епизоди кој се снимани во стил на некој од легендарните филмови како на пример Friday 13th, The Shining,Twin Peaks,The Good Bad and Ugly итн..) а од друга страна серијата има поозиблен пристап и прича(епизодите траат 40тина минути)
Ја знам оваа, ја имаше на тв едно време. Овие двајца ко Андре Виљаш Боаш и Рамиреш се исти. :D

Title of your sex tape ми е уште смешно и тоа беа ретки случаеви кога серијава извлече хаха од мене, во таа една сезона што издржав да ја гледам. :D
Од Офис ус, може издржав две епизоди.
Од британската Офис и реално, она што ги почна ваквите типови на серии, 3-4 епизоди, во кои сакав да си збрцам вилушка во око од колку тоа беше несмешно.

Џејк ми беше кјут, таков трапав и малце подзакочен, со симпатичен глуп хумор, може и затоа највеќе изгледав од оваа серија, али сепак, другото ми беше мех.

Од серијава само овие 2ца вредат

brooklyn-nine-nine-hitchcock-scully-s6e2.jpg

И секако сексапилот на Сантијаго. :D Хуморот е тапа....

Од серијава само овие 2ца вредат

brooklyn-nine-nine-hitchcock-scully-s6e2.jpg

И секако сексапилот на Сантијаго. :D Хуморот е тапа....
И Роза беше прејака додека не ја исфеминизираа. Типичен хардкор истсајд цајкан. :D

Иначе имам другарка иста Џина, КОМПЛЕТ ИСТА, ви се верува, не по физички изглед, туку лејка таква, како да не е во допир со реалноста :cuc: До 150 и назад ќе си живее.

Иначе имам другарка иста Џина, КОМПЛЕТ ИСТА, ви се верува, не по физички изглед, туку лејка таква, како да не е во допир со реалноста :cuc: До 150 и назад ќе си живее.

Да не случајно и говорот и е ист ко Џина, таков назален, мрзоволен?
Причина плус што не можев да ја смислам ко лик, ме нервираат такви флегмачи во муабет. :D

Да не случајно и говорот и е ист ко Џина, таков назален, мрзоволен?
Причина плус што не можев да ја смислам ко лик, ме нервираат такви флегмачи во муабет. :D
А не, хиперактивна е оваа, си снима и тик ток видеа на 30+, гајле нема :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom