Brooklyn Nine-Nine

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Е ова е тоа забегување сосила што го прави Џејк, последнава епизода.

7f37c374627944bd8e7468130ec77058.jpg

Ќе завршува Бруклин сезонава бај да уеј, вчера имаше известување, Фокс ги катнале...хоупфули некоја од другиве телевизии ќе ја собере.

Ќе завршува Бруклин сезонава бај да уеј, вчера имаше известување, Фокс ги катнале...хоупфули некоја од другиве телевизии ќе ја собере.
цел интернет падна што се вика, немам видено вакви реакции на катната серија досега.

Си стиснав ја риквест на линкон од Форца за секој случај :D Ама и од Нетфликс не е лошо да ги стават и останатите епизоди, последен пат кога проверив до 4 сезона имаа, петта на торенти ја гледав.

Your butt. Your butt is da bomb!!!

Знам дека е глупо ова да се пише во тема за серијава али стварно е оверејтед серијава :D

Нејсе.....MLEPCLAYNOS IS BACK! Хоули шит тотално го забораив ликов, али знам цар ми беше во првите сезони кога навлагав во серијава и чинам на таа епизода ме фати серијава (..ваљда и пилот епизодата беше тоа :ROFLMAO: )

Koga ke ja stavat 5ta na netflix mme
Некои серии мислам прават така што минатата сезона искача во неделата кога ќе излезе новата сезона на ТВ, така да можеби во Јануари би излегла последната сезона на Нетфликс

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Не знам дали е до мене ама хуморот на Џејк и Ејми е тиња сезонава. Џина ќе биде guest character сезонава, Роза ја исфеминизираа, остануваат само Хичкок и Скали со Холт во комбинација за урнебесна смешка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom