Brooklyn Nine-Nine

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Таман за тепање време, има добар хумор во некои ситуации.
Пименто најнесмешен лик убедливо.

Ја пратам од почеток сега чекам да се насоберат неколку епизоди па да гледам иначе многу бргу ми испаѓа :)

До средина на втора сум, како може на некој да не му е смешна серијава, секогаш кога има пациенти собрани во мал простор не може а да не е смешно, затоа и ја споредив со Спин Сити... :D Се согласувам има некогаш исфорсирани доскочици ама има и квалитетен рандом хумор, поготово со дебилине Скали и Хичкок. Џина и Холт досега ми се врвот :)

Разбирам дека секој има различен вкус за хумор, ама дека се каже дека воопшто не е смешна. Сигурно се смеете на многу поглуп хумор.
Како и секоја друга серија така и оваа нормално е да има недостатоци и слаби епизоди.
Мене серијата ми изгледа како да е направена со цел да нема голема гледаност. :unsure:Сигурен сум дека некои ликови можат и подобро. Иначе добра е за освежување кога ви е досадно, изморени после работа или на пауза на работа како мене. :icon_lol:
tumblr_mx9j71KGiW1qm2l53o4_250.gif

Последно уредено:
Планираат овие да продолжат бе или слабо? :D Се мрднав само провервам на секое :pos:

In my mind it's canon that типката од четврта сезона што вика "КАНАЛИЗАЦИЈА!" е македонка :D

Секоја година имаат winter break, а и периодов со Олимпијадава, ретко која серија вади епизоди...

Фризот на Роза :pos:

Многу потценета серија, ваков рандом хумор се поштува :D софтверот на Џина за имитирање на Холт, мислам што човек треба да си да ти текне такво нешто.

0cc22d4b099c5bbebe70a382eb20c222.jpg

Џејк е смешен да ама некогаш премногу го форсира хуморот во дадена ситуација, уште посмешно би било кога би го скратил доживљајот. Сценава пример топ беше
7f5a2308261c7df2c57921e62d885d02.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom